1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy wiecie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gorbaczek *, Wrzesień 13, 2011.

  1. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    HEJ słyszałem że ma być lt 2.0 które umożliwi nam granie w gears of war 3 tak ? Jak tka to czy możecie mi napisać czy już ixtreme jest przy ukonczeniu testow i kiedy wyjdzie ? ?
    Czekam na gears of war 3 ♥
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
  5. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    a po czym rozpoznac jaki ma sie naped mam xboxa 360 elite
    jednak ma BENQ napęd czy będzi jakiś problem z przerobieniem go na lt 2.0 ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zobaczyć po tatce napędu lub rozkręcić konsole
     
  7. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    po tacce ujrzałem ze man BENQ i później po dacie produkcji bo jak sie ma pozniej wyprodukowana konsole niz 21.04.2008 to ma sie BENQ a ja mam z 2009 więc na tej stronie co onix podales przy napedzie benq nie widze lt2.0 co to oznacza
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    oznacza że musisz czekać aż wyjdzie jak inni...
     
  9. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    to nie mam zadnych przeszkod bede mogl normalnie przerobic na lt 2.0
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak masz banq się łatwo przerabia więc sam powineś dać sobie rade, a jak nie serwis okolo 50zł z lt nie ma problemu nigdy tylko przy slimach są problemy ze wgraniem
     
  11. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    dzieki za info wielkie i czy tez oczekuejsz gow 3
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    oczekuje gier typu driver,gow tez i inne nowości ale bez lt 2.0 nie da rady i trzeba czekać dobrze ze ten dead island działa na 1.91
     
  13. gorbaczek *

    gorbaczek * Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    97
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Podlaskie
    a na 1.1 lt nie idzie
     
  14. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    te wyżej co podałem to nie bo mają nowy system plików XGD3 ,ale na jtag działają owszem
     
Wczytywanie...

Poleć forum