1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy właściwy kontroler via?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lolekw660i, Grudzień 22, 2011.

  1. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Witam.
    Mam problem z wybraniem tego kontrolera via ponieważ w temacie o flashu Benq/samsung znalazłem jaki model ma być i wrzuciłem na allegro i nic nie wyszukało. Znalazłem kilka ale nie wiem czy są właściwe o to linki:
    KONTROLER PCI IDE SATA RAID VIA + BIOS (2000299738) - Aukcje internetowe Allegro
    KONTROLER PCI IDE SATA RAID VIA + BIOS (2000299738) - Aukcje internetowe Allegro
    KONTROLER PCI IDE SATA RAID + BIOS AK60A (1973880544) - Aukcje internetowe Allegro
    Mógł mi by ktoś doradzić.? A jak te są złe to podać link na allegro z dobrymi, bardzo bym był wdzięczny:)
    I nie chce zakładać kolejnego tematu żeby "burdelu" nie robić to napisze jeszcze jaki mam problem tzn.
    próbowałem przerobić konsole napęd samsung na swoim pc z chipsetem intel nie mogłem wejść w tryb vendor kilka dni później poszedłem do kumpla który ma chipset nForca i teź napęd nie wszedł w tryb vendor.
    Robiłem wszystko według poradnika i nie wiem czemu nie chciał na tym nFosie wejść.? dlatego zamawiam kontroler. Mam wgrane xtreme 1.5 spoof z 25 na 28.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Co do tych kontrolerów nie byłbym pewny, w opisie aukcji nie ma podane na jakim chipsecie są te karty, sprzedający na allegro często wstawiają błędne zdjęcie i po zakupie okazuje się, że kontroler jest na chipsecie PROMISE zamiast VIA.
     
  4. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    To gdzie mam kupić, macie jakieś pomysły.?
    bo byłem u siebie w mieście w sklepie elektronicznym i pow ze nie maja..
     
  5. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    A powie mi ktoś dlaczego nie mogłem wejść w tryb vendor pod drugim kompem pierwszy chipset inteloski a drugi nForca i nic.?
     
  7. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bez problemu robię na Intelu a nawet ATI Xpress. spróbuj wyłączyć raid, i włączyć emulowanie ATA, wyłącz sata, odłącz pozostałe napędy i dyski albo poprzestawiaj zworki tak aby przerabiany napęd był jako master.
     
Wczytywanie...

Poleć forum