1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy wraz z nowy dashem mamy nowe kodecki filmowe??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Draptol787, Październik 11, 2010.

  1. Draptol787

    Draptol787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam gdzieś mi się obiło że w każdym nowym dashu konsolki dostajemy nowe typy kodecków przez co juz nie wszystkie trzeba ściągać z LIVE. Jak tak to jakie kodecki są w tej najnowszej wersji na kinecta ??? :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    caly czas sa te same. Ale za kazdym razem jak robisz update dasha to musisz je pobrac na nowo (dash sam w sobie ich nie zawiera).
     
  4. matt12345

    matt12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda. Mogliby x264 wprowadzić. Zawsze by się ktoś znalazł kto by dla samego oglądania filmów kupił konsolę(takim sprzętem był np. pierwszy xbox z xbmc).
     
  5. key

    key Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Popieram Kolegę, o napisach żal wspominać.
     
  6. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie prawda ze po każdym update dasha trzeba kodeki pobierać na nowo. ja kodeki pobrałem z live ponad 1,5 roku temu i po tym czasie kilka razy razy robiłem update dasha i nigdy nie musiałem po tym ponownie pobierać kodeków. update zawsze robiłem offline z pendriva
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kodeki nowe moze beda ale do rozmow głosowych a nie do filmow
     
Wczytywanie...

Poleć forum