1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy wszystkie gry da się odtworzyć na RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez luki895, Luty 19, 2013.

  1. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałbym się spytać czy wszystkie typy gier na xbox da się odtworzyć na przeróbce RGH?? Czy istnieją jakieś które muszę mieć na dysku wewnętrznym, a takich mieć nie mogę bo posiadam 4Gb
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wszystkie , na wewn dysku musi być emulator pierwszego XBOX i jak się nie mylę TU i DLC , gry mogą być na zewnętrznym
     
  4. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bo posiadam dysk 4GB to nie wiem czy robić RGH czy LT
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    raczej, czy chcesz multi czy nie.
     
  6. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mi na multi nie zależy, do LT musiałbym kupić nagrywarkę bo mam starą a do RGH dysk. To kurde już nie wiem sam. A nie ma jakihś problemów z nagrywaniem na dysk wewnętrzny??
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nagrywarke a do tego płyty i problemy z dzialaniem gier. nie warto. dysk duzy nie musi byc, ale wiadomo , ze przez to nie zmiesci sie wieksza ilość gier :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. luki895

    luki895 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki za odpowiedź. A poza tym na LT mógłby laser się zepsuć. A masz jakieś sprawdzone linki jak nagrywać gry pod RGH??
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    gier pod rgh się nie nagrywa, a kopiuje na dysk po przerobieniu. tutki są w dziale rgh.
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Uruchomisz wszystko bez wyjątku. Najlepiej mieć dysk wewnętrzny i zewnętrzny. Ja mam w moim Slimie oryginalny dysk 120 gb i trzy dyski zewnętrzne po 1 terabajt.
     
  11. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Czy wszystkie gry da się odtworzyć na RGH

    :D::D:D

    Wysłane z pociągu kolei mazowieckich na trasie W-WA Wileńska-Małkinia:)
     
  12. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Biorąc pod uwagę koszt płyt po jakimś czasie zwróci Ci się RGH + dysk.
    Gierki chodzą wszystkie nawet arcade i dodatki DLC które mogą być na USB ale na wydzielonej przestrzeni przez konsole maks 32GB pod jednym portem USB, dodatkowo jak Ci nie będzie przeszkadzać to możesz sprzedać napęd konsoli za te 100-150zł w zależności jaki masz.
    XBL nie ma ale jest Link i jest parę fajnych tytułów w które można pociupać za darmo w Multiplayer przy RGH lista: link.jqe360.com | Xbox 360 System Link community

    No i ta swoboda bierzesz pada siadasz i już nie podchodzisz do konsoli, płytki/gry sam sobie zmienisz do woli. konsola działa ciszej i nie męczysz lasera.
    ale wybór należy do Ciebie

    Wady: brak LIVE (na chwilę obecną :)
     
  13. pablotablo

    pablotablo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czy wszystkie gry da się odtworzyć na RGH

    Tak naprawde to nie musisz mieć dysku nawet. Ja przez jakis czas uruchamialem gry z pendriva 16gb. Opcja oczywiście mniej wygodna, ale jak nie masz/ szkoda Ci /kasy to jest to dobre rozwiązanie. A co do wyboru - skoro multi raczej Cię nie interesuje to nawet się nie zastanawiaj i berz Rgh :)

    Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum