1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy xbox 360 ma?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez misthell, Czerwiec 21, 2011.

  1. misthell

    misthell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie czy Xbox 360 ma wbudowaną kamerkę żebym mógł robić GamePlay lub Lets Play ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomek147-13

    tomek147-13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no co ty, kup kamerke microsoftu, bo kinectem w to nie zagrasz
     
  4. MrDynamite13

    MrDynamite13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tomek, w co nie zagra?
    Jemu chodzi o nagrywanie filmów z gier!

    A co do tematu. Kup sobie nagrywarkę Haupage lub po kombinuj z kablami i możesz nagrywać.
     
  5. savik

    savik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie trzeba kamerki do nagrywania, wystarczą odpowiednie programy... headsetem raczej tez nie nagrasz. Poszukaj w google, bo nie chce reklam..
     
  6. oGvDo

    oGvDo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Trzebnicy
    Porządną nagrywarką raczej filmy będą w lepszej jakości niż programami : D
     
  7. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja czytałem ,że można podłączyć klocka pod karte graficzną i zgrywać filmy nawet w 1080i ;O ale czy to prawda to nie wiem...wejście jakie musisz mieć to Vivo
     
  8. batorzajac

    batorzajac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ech... konsolę musisz podpiąć componentem do TV, żeby było HD i od telewizora przez HDMI do cyfrowego magnetowidu z dyskiem lub karty TV w PC, lub odpowiedniej karty graficznej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum