1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Xbox 360 Slim 4gb różni sie od Slim 250 gb.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez julek199, Styczeń 3, 2011.

  1. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie dziwne pytanie czy Slim 4gb rózni się od Slim 250 gb.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Różni się tym że 250 GB ma dysk a 4gb go nie ma?
     
  4. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
    Slim 4 GB ma obudowę w kolorze matowy czarny a 250 GB fortepianowy czarny no i dyskiem co jest oczywiste.
     
  5. KamiLLCR7

    KamiLLCR7 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeszcze tym ze jak kupisz xboxa slim 4 gb to nie dostaniesz hs.
     
  6. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ten dysk można dokupić
     
  8. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
  9. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale do tego trzeba obudowę
     
  10. dreamer86

    dreamer86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Galewice
    Trzeba ale niekoniecznie tyle że bez obudowy dysk trochę rusza się w środku ale generalnie bez obudowy też będzie działać tam w aukcji masz pokazane jak go włożyć i ile luzu zostaje.
     
  11. julek199

    julek199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 18, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to lepiej kupić z obudową bo cena i tak jest taka sama prawie
     
  12. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
  13. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeżeli chciałbym slima 4GB i dysk 250GB bo mi taki duży nie potrzebny, tylko jakiś mniejszy? Mam zamiar mieć max 2 gry, więc po co mam przepłacać i kupywać 250 i mieć 3\4 miejsca wolnego.
     
  14. szpodek

    szpodek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kupuj z obudową lepiej się opłaca
     
  15. Grajcar179

    Grajcar179 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  16. Victor Bout

    Victor Bout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie rozkręcasz, z boku chyba z prawej wkładasz dysk.

    co do pytania wcześniej, spokojnie możesz tak zrobić. ja kupiłem 4gb slim i też będę dokładał 250gb, dowiadywałem się w paru sklepach i można spokojnie dać dysk.
    jedyny problem ze slimem co jest totalną bzdurą to pady.

    pady muszą być do slim... nie działa bezprzewodowo z innych modeli.. np elity ...
     
  17. mckaczka

    mckaczka Banned

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tychy
    no to bezsens...ja w saturnie nie spotkałem się z rozróżnianiem padów na elite i slim;/
     
  18. Victor Bout

    Victor Bout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja też nie widziałem kupując slima.. mam 360 elite i tego 4gb slima i bezprzewodowo nie działają. ponoć po kablu by poszło.. ale nie sprawdzałem tak tego
     
  19. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak nie działają jak działają -.- Boże drogi jak można takie pierdoły pisać i ludzi w ch*ja robić ... wyjde z siebie i stane obok. Wszystko co działało na xboxie 360 "FAT" działa też na "SLIM" czy to pad, dysk, headset, wireless adapter (niepotrzebny slimowi) itp. jedyną rzeczą której nie wciśniesz w slima jest karta pamięci... pad normalnie dziala tylko trzeba go zsynchronizowac z konsola...
     
  20. czerwiumc

    czerwiumc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy można rozszerzyć pamięć poprzez jakiś dysk na USB ??
     
  21. lumpek933

    lumpek933 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    215
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozna max do 32 GB (2X pendrive po 16GB)
     
Wczytywanie...

Poleć forum