1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy za cos takiego moglem dostac flage ?

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez Darkk, Kwiecień 20, 2011.

  1. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No wiec dawniej na dashu 9199 mialem zainstalowanego call of duty black ops po polsku nie przerobionego pod ap ani nic.
    No i teraz juz na najnowszym dashu wypalilem raz jeszcze z ap i ssv2 ale po angielsku.

    Problem w tym ze sie pomylilem i uruchomilem tego zainstalowanego black opsa z dysku, czyli tego nie przerobionego, czy za odpalenie z dysku tego call of duty moge jakos dostac flage czy nie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    Wątpię bo dash sprawdza płyte a nie dysk.Zależy też czy gra się uruchomiła.
     
  4. noname

    noname Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak miałeś LT+ to nie dostałeś flagi (czarny obraz po uruchomieniu gry).
    Jak miałem inny iXtreme to dostałeś flagę (Xbox wyświetlił błąd, że nie mógł odczytać płyty)

    Czy masz flagę czy nie możesz sprawdzić programem XVal.
     
  5. Darkk

    Darkk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wytlumacze to moze prosciej

    odpalilem z biblioteki gier call of duty ale tego zainstalowanego po polsku, kiedy instalowalem byl bez ap i ssv1,a w napedzie mialem tego po angielsku ap dograne i ssv2, no i gra sie wlaczyla, pytal o aktualizacje gry bo mam podlaczonego pod live, ale wylaczylem odrazu, no i nie wiem czy cos takiego moglo mi zrobic flage, czyli odpalenie starego coda z nowej plyty.
     
  6. androziom

    androziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubuskie
    Raczej nie ale sprawdź programem xval
     
  7. add_pl

    add_pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdańsk
    Ten Xval tez prawdy nie mowi.
     
  8. adwert

    adwert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mówi, mówi, tylko trzeba wiedzieć co mówi :)
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    To na jakiej podstawie on to sprawdza ?
     
  10. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Xval to taki program wydany przez Microsoft, który łączy się z głównym serwerem w Redmond po to, by piraci mogli sobie sprawdzić czy przypadkiem nie są oflagowani do banowania.
    A na serio to tylko MS wie, czy masz flagę i wątpię, żeby się chcieli tą informacją z kimś dzielić.
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie masz na pewno za to flagi.
    W takiej sytuacji osoby, które zainstalowałyby oryginalnego polskiego CODa, a później włożyły płytę z oryginalnym angielskim miałyby dostać flagę?

    Jeśli już miałbyś mieć jakąś flagę, to za SSv1.
     
Wczytywanie...

Poleć forum