1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy za pomocą kabla vga będę miał obraz w rozdzielczości 1920x1080?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez WithheldRug578, Lipiec 29, 2013.

  1. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Chce kupić kabel do xboxa vga tylko nie wiem czy będę miał rozdzielczość monitora czyli 1920x1080
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli monitor 16/9 i obsługuje taką rozdziałkę to będziesz miał full hd
     
  4. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Monitor 22 cale LED 1920x1080. Czyli mogę zamawiać i grać w full hd ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A nie masz w nim hdmi lub DVI?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Właśnie mam tylko d-sub. Dzisiaj pytałem kumpla który ma monitor 27 cale i też d-sub i jak kupił kabel za 25 zł to obraz był tragiczny dopiero jak kupił oryginalny kabel to wszystko pięknie działało
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie kupił najtańszy kabel VGA z allegro. Przy VGA jakość kabla ma znaczenie.
     
  8. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Dla tego ja zamierzam kupić oryginalny kabel od M$
     
  9. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Komputronik , Media Markt , Allegro i Chyba w Tesco
    @edit Z tego co mi wiadomo do monitorów HD LED Najlepiej kupić oryginalny kable bo on jest najważniejszy i nie może być jakiś za 20 zł
     
  11. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na allegro niema oryginalnych kabli, MM czy EW to pewnie cena zabójcza.
     
  12. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Oryginalny kosztuje 120 zł. A od czego to skrót EW?
     
  13. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie pasy masz na myśli ?? czarne marginesy po bokach ?? - to będzie spowodowane zapewne tym, że monitor masz panoramiczny (16/9 lub 16/10)
    a w ustawieniach obrazu w konsoli ustawiłeś 4/3, chyba ,że o czym innym piszesz.

    Dlaczego nie chce współpracować po HDMI ?? jaki masz monitor ?? Może ustawiłeś w konsoli rozdziałkę , którą Twój monitor nie obsługuje ??

    Kabel vga BIG BEN'a lub M$ zakupisz tutaj:

    Microsoft - Kabel VGA HD AV do Xbox/Xbox 360 (B4S-00002) - Ceneo.pl
    Akcesorium MICROSOFT Kabel VGA HD AV do konsoli Xbox 360, Akcesoria do konsol - Media Markt
    HQL VGA HDTV [BIGBEN] | Xbox 360 | ROBSON.PL

    BIG BEN wychodzi najtaniej i w komplecie masz już akcesoria, jakościowo porównywalny do kabla M$
     
  14. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
  15. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Electro World


    Pasy man na górze i na dole, opcji zmiany panoramiczny/kwadratowy są nieaktywne. To mnie dziwi bo skoro ustawiam natywną to powinno być na cały, jak podłączam PC i daje natywną to jest elegancko co znaczy że TV jest sprawny.

    Jutro dodam dokładny model TV (jest to coś zbliżonego do tego Polaroid TLA-01901C 19-inch LCD Television | Overstock.com), po podłączeniu przez HDMI jest czarny obraz, nawet niema żadnego komunikatu w stylu brak sygnału, jest czarny obraz, konsola jest sprawna sprawdzałem HDMI zabierając ją do sklepu z grami.

    110zł za kabelek, sporo sobie liczą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum