1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy za pomocą kabla vga będę miał obraz w rozdzielczości 1920x1080?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez WithheldRug578, Lipiec 29, 2013.

  1. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Chce kupić kabel do xboxa vga tylko nie wiem czy będę miał rozdzielczość monitora czyli 1920x1080
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli monitor 16/9 i obsługuje taką rozdziałkę to będziesz miał full hd
     
  4. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Monitor 22 cale LED 1920x1080. Czyli mogę zamawiać i grać w full hd ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A nie masz w nim hdmi lub DVI?

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Właśnie mam tylko d-sub. Dzisiaj pytałem kumpla który ma monitor 27 cale i też d-sub i jak kupił kabel za 25 zł to obraz był tragiczny dopiero jak kupił oryginalny kabel to wszystko pięknie działało
     
  7. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie kupił najtańszy kabel VGA z allegro. Przy VGA jakość kabla ma znaczenie.
     
  8. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Dla tego ja zamierzam kupić oryginalny kabel od M$
     
  9. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Komputronik , Media Markt , Allegro i Chyba w Tesco
    @edit Z tego co mi wiadomo do monitorów HD LED Najlepiej kupić oryginalny kable bo on jest najważniejszy i nie może być jakiś za 20 zł
     
  11. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na allegro niema oryginalnych kabli, MM czy EW to pewnie cena zabójcza.
     
  12. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Oryginalny kosztuje 120 zł. A od czego to skrót EW?
     
  13. Jabar

    Jabar V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3729
    Polubienia:
    1141
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakie pasy masz na myśli ?? czarne marginesy po bokach ?? - to będzie spowodowane zapewne tym, że monitor masz panoramiczny (16/9 lub 16/10)
    a w ustawieniach obrazu w konsoli ustawiłeś 4/3, chyba ,że o czym innym piszesz.

    Dlaczego nie chce współpracować po HDMI ?? jaki masz monitor ?? Może ustawiłeś w konsoli rozdziałkę , którą Twój monitor nie obsługuje ??

    Kabel vga BIG BEN'a lub M$ zakupisz tutaj:

    Microsoft - Kabel VGA HD AV do Xbox/Xbox 360 (B4S-00002) - Ceneo.pl
    Akcesorium MICROSOFT Kabel VGA HD AV do konsoli Xbox 360, Akcesoria do konsol - Media Markt
    HQL VGA HDTV [BIGBEN] | Xbox 360 | ROBSON.PL

    BIG BEN wychodzi najtaniej i w komplecie masz już akcesoria, jakościowo porównywalny do kabla M$
     
  14. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    209
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
  15. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Electro World


    Pasy man na górze i na dole, opcji zmiany panoramiczny/kwadratowy są nieaktywne. To mnie dziwi bo skoro ustawiam natywną to powinno być na cały, jak podłączam PC i daje natywną to jest elegancko co znaczy że TV jest sprawny.

    Jutro dodam dokładny model TV (jest to coś zbliżonego do tego Polaroid TLA-01901C 19-inch LCD Television | Overstock.com), po podłączeniu przez HDMI jest czarny obraz, nawet niema żadnego komunikatu w stylu brak sygnału, jest czarny obraz, konsola jest sprawna sprawdzałem HDMI zabierając ją do sklepu z grami.

    110zł za kabelek, sporo sobie liczą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum