1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy za pomocą tego kabla będę mógł podłączyć xboxa i pc do tego samego monitora?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez WithheldRug578, Lipiec 19, 2013.

  1. WithheldRug578

    WithheldRug578 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Czy za pomocą tego jak podłącze do monitora i wepnę w ten rozdzielacz xboxa i pc to będę miał obraz z tego i z tego. oczywiście nie naraz obraz :) daje zdjęcie tego rozdzielacza http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/33/92/74/18/3392741836
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale do X'a musisz mieć jeszcze kabel VGA xbox'owy.
    Nie lepiej kupić jakiś przełącznik KVM - powinien działać.
    No i nie wiadomo jak z jakością przez taki przełącznik.
    Ale upewnij się jeszcze; może ktoś inny się wypowie.
    Cena przełącznika od ok. ~20zł; kabel tańszy od ok. ~5zł,
    ...ale co wygodniejsze? :)

    /Edit
    Chociaż jak tak patrzę na ten kabel, to nie jest on odwrotny(?) - z jednego urządzenia na dwa monitory?
    Hmm...
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to nie bedzie dzialac bo to sluzy do rozgalezienia jednego zrodla obrazu na dwa odbiorniki, potrzebujesz switch VGA ktorym przelacza sie zrodlo sygnalu
     
Wczytywanie...

Poleć forum