1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy zadziałają mi nowe gry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez malynoone, Październik 9, 2012.

  1. malynoone

    malynoone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mojego klocka mam kupe lat, jakieś 3 lata temu zmieniałem napęd - philips & lite-on model DG-16D2S i w ten czas koleś mi zainstalował jakiś soft ale nie wiem jaki. Od tego czasu praktycznie nie używałem. Moje pytanie, czy gry pokroju fify 13 i xcoma pójdą bez jakieś dodatkowej przeróbki konsoli czy nie? Drugie pytanie, czy mogę nagrać xcoma zwykłą nagrywarką na verbatima czy potrzebuję "specjalną" nagrywarkę?


    z góry dziękuję

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Wszystko zalezy jaki miales przedtem naped bo teraz nie mozna robic spoofa musi byc oryginalny naped jaki byl montowany fabrycznie w konsoli
     
  4. malynoone

    malynoone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli co mogę teraz zrobić? Pamięatm że ostatnią grę jaką grałem była fifa 11 i musiałem przed nią musiałem włoży jakiś strarter. Może to pomoże.


    pzdrawiam
     
  5. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli miałeś fabrycznie napęd liteon i wymieniałeś tez na ten sam liteon to teraz wystarczy zrobić sobie przeróbkę lt 3.0, kupić nagrywarkę ihas 124b (jeśli chcesz grać w gry z twardziela). Natomiast jeśli miałeś jakiś inny napęd fabryczny np samsung a teraz masz liteona to nie da się przerobić konsoli na lt 3.0, musiałbyś zakupić taki sam napęd i go sobie włożyć do konsoli.
     
  6. malynoone

    malynoone Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem jaki miałem wcześniej napęd. Da się to jakoś sprawdzić?
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Podaj datę produkcji konsoli i ewentualnie jaką masz płytę główną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum