1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy zmieniać wave?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez centosh, Luty 22, 2011.

  1. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Siemano!
    Z pół roku temu mialem iextreme 1,51 i musialem nagrywac gry na wave 2,teraz przerobiłem sobie konsole na lt+ i moje pytanie czy np battlefielda bad company 2 moge normlanie juz nagrywac na plyte z wavem 4 czy zmieniac na wave 2?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kulbon

    kulbon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    krk
    BBC2 ma wave 6 wiec zanim nagrasz sprawdz czy ma ss2 i zielono na abgx
     
  4. centosh

    centosh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Siedlce
    Ale chodzi mi tylko o wave nawet jak ma ten 6 to czy mam zmieniac czy moge odrazu nagrac,bo ja odkad dostalem bana to zmienialem wave na nizszy i bylo git, tylko z hot pursuitem i ac:b sie bawilem z abx bo maja te zabezpieczenie ap. 2,5
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie nie zmienasz w waveach juz
     
  6. kolonet

    kolonet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No i skoro masz już Bana to co cię obchodzi AP25. Znaczy jak masz LT+ to do uruchomienia musisz mieć poprawny obraz ale nie ze względu bezpieczeństwa, bo AP25 flaguje a potem Banuje ale 2 raz chyba nie zbanuje;)
     
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie musisz juz zmieniac wave bo LT+ czyta wszystkie [te stare nagrane juz wczesniej tez]
    ale gre i tak musisz przed nagraniem abgxem przelecieć bo LT+ ma zabezpieczenie
    jak gra nie zostanie przez abgxa własciwie sprawdzona to bedziesz mial czarny ekran i
    płyta do kosza.... [bez wzgledu czy masz bana czy nie]
     
Wczytywanie...

Poleć forum