1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy zostałem oszukany?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kanciak, Lipiec 19, 2009.

  1. kanciak

    kanciak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam kupiłem x360 premium jasper. Miał mieć zasilacz 150W lecz ma 175W. i Teraz nie wiem czy to falcon czy jasper. Również chciałem zapytac czy wersja premium powinna mieć pamięć wbudowaną czy tylko wersja arcade ją posiada?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. otacon

    otacon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sa jaspery z zasilaczem 175, premium nie ma wbudowanej pamięcie wewn.
     
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    sprawdz po numerze LOT i amperazu na naklejce z tylu
     
  5. jarek43_16

    jarek43_16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2008
    Posty:
    254
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lisów
  6. kanciak

    kanciak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "Prądożerność" mojej konsoli to: 12.1A. A data produkcji która widnieje na naklejce z tyłu konsoli to: 2009.02.18
     
  7. dziewczyna

    dziewczyna Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Podkarpacie
    mam tak samo napisane:D to na bank jest jasper;)
     
  8. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    i ja w mojej premiumce mam 175 W, więc spokojnie tak też mają te konsolki
     
  9. kanciak

    kanciak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a wbudowaną pamięć z tego co rozumiem mają tylko wersje arcade, premium jej nie posiada tak?
     
  10. Galan

    Galan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Nie posiada, PREMIUM ma dysk to na co wbudowana pamięć? Arcade nie mają dysku więc mają wbudowaną pamięć wewnętrzną.
     
Wczytywanie...

Poleć forum