1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym mam przerobionego Xbox'a?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Huciap, Październik 22, 2010.

  1. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jak sprawdzić jakim programem mam przerobionego Xbox'a?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odpal kopie gry ,najlepiej z wave 2 i nie spaczowaną,jezeli nie pojdzie to masz oryginalny nie flashowany naped,No a jak odpali to sam wiesz:).
     
  4. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A skąd mam wiedzieć że gra nie jest spaczowana?
     
  5. livingfear

    livingfear Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to sie sprawdza poprzez przepuszczenie obrazu przez program abgx,jest o tym wiele postów na forum,poszukaj.
    poza tym masz jakąś kopie sie od kogos pozyczyc,czy tez masz jakas nagraną?
    A tak poza tym jak to sie stalo ,ze nie wiesz czy oryginał napęd czy flash?
     
  6. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsola jest na pewno z napędem Flash tylko nie wiem czy przez chip czy przez ixtreme?
     
  7. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wiem że konsola jest z napędem Ixtreme teraz tylko z jaką wersją...Konsola była kupiona w 2008 r więc jaka to wersja Ixtreme będzie?
     
  8. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    pewno 1.4
     
  9. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli tak jak mówisz 1.4 to z jakim to będzie wave?
     
  10. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przeczytałem że gry muszą mieć wave2. Chciałbym się jeszcze zapytać jeśli przerobiłem już grę na wave2 to pózniej mam jej już nie sprawdzać programem abgx360?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zobaczymy czy pójdzie mi wave2:)
     
  13. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypaliłem grę w wave2 i konsola odczytuje że jest gra ale nie otwiera pisze żeby zaktualizować konsolę o co chodzi?
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    przestan pisac post pod postem. skoro moderator wypowiadajacy sie w temacie nie zwrocil ci uwagi to ja to robie. bo robisz to juz nagminnie w tym temacie.

    ano chodzi o to zebys wgral nowszy dash.
     
  15. Huciap

    Huciap Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok już jest zrobione i wszystko działa:)

    Sorry za nie edytowanie postów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum