1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym mogę zrobić kopię orginału

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kyjonus, Luty 20, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kyjonus

    Kyjonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oberschlesien
    Witam
    Problem mam taki, że napęd ledwo żyje. Czym mogę zrobić kopię 1:1. Specjalnie przerobiłem na RGH bo napęd to ruina.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kopię oryg gry ??

    Tylko oryginalny napęd z xbox'a: BenQ 0800 VAD6038 lub Lite-On 0800 DG-16D2S ze specjalnym softem 0800

    Skoro masz RGH, to nie rób kopii z oryg, tylko pobierz sobie tą grę z sieci
     
  4. Kyjonus

    Kyjonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oberschlesien
    Problem jest taki, że chciałem z własnego orginału. Teraz zaczynam żałować trzeba było kupić nowy napęd kwota podobna.

    Proszę największe forum, a kolejny wątek i żadnej sensownej odpowiedzi, jesteśmy wszyscy początkującymi ?
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nawet jak zgrasz z oryg i nie masz lt, to konsola nie odczyta

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. Kyjonus

    Kyjonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oberschlesien
    czy moje pytanie brzmiało jak odtworzyć. Czytaj i odpowiadaj na pytanie.

    Tak się robi tysiące odpowiedz:
    gdzie są jabłka
    po co Ci jabłka jak nie masz gruszek
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musisz mieć napęd od X360 podłączony pod PC a w nim soft 0800 do ripowania gier.
     
  8. Kyjonus

    Kyjonus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oberschlesien
    Wreszcie konkret.

    @ort
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum