1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym przerobic x360?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Góral89, Czerwiec 15, 2011.

  1. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, chciałbym się dowiedzieć jakim sprzętem warto w obecnej chwili przerobić konsole Xbox 360.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jak to jakim sprzetem? komputerem.
    a jezeli chodzi ci o LT, to LT 1.9 :)
     
  4. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak zgadza się, tylko na rynku pojawiło się dużo programatorów i nie wiem który ewentualnie nabyć.
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    co ty chcesz programowac? zaczynam watpic czy w ogole wiesz co robisz badz co chcesz zrobic. tutki o przerabianiu klocka sa na forum.
     
  6. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Programatorem nazwałem urządzenie do zmiany FW w napędzie konsoli.
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    od tego masz kompa. poza tym soft i wsio. prosciej jezeli nie masz jeszcze przerobionego kloca. jak masz slima to w wiekszosci zapomnij o przerobce.
     
  8. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko by było ok tylko jestem nieszczęśliwym posiadaczem 2 laptopów a nie mam stacjonarnego w którym byłby kontroler SATA do podłączenia napędu od konsoli.
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tutek nt przerabiania laptokami tez jest na forum. naped podpinasz pod laptopowe sata, odpalasz dosflasha z pendraka. wszystko jest kurde na forum.
     
  10. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko ze w laptopie nie mam złącza SATA tylko starszy interfejs dlatego zastanawiam się nad zakupem zewnętrznego programatora
     
  11. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ziomuś, jakiego programatora o czym ty mówisz? Czy ty wiesz czym jest programator?
     
  12. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    co za debil nazwal probe programatorem. urwa programatorami programuje sie kosci np biosu.
    nic co kupisz z tego linku nie pomoze ci zrobic przerobki skoro nawet zlacza sata nie masz.
     
  14. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co w takim wypadku mam zrobić? Moze zakupie kontroler SATA do komputera stacjonarnego bo mam taki stary na stanie.
     
  15. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    mozesz oddac konsole do przerobki. albo wlasnie kupic kontroler sata.ale jaki to za cholere nie wiem. znowu klania sie forum.
     
  16. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no dobra jakiś zarys mam a które urządzenie polecił byś do przeróbki z podanego linku
     
  17. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Kontroler sata ! Czyli zwykły adapter dzięki któremu podłączysz dysk do komputera.
     
  18. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podlacze sie do tematu, czy moge naped zasilac prosto z xboxa bez uzycia PROBE 3?
     
  19. Góral89

    Góral89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok czyli przez zwykła przejściówkę USB <-> SATA dostępną na allegro podłącze napęd
     
  20. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    odpowie ktos?
     
Wczytywanie...

Poleć forum