1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym ściągać?

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez brattanek, Wrzesień 2, 2007.

  1. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Osobiście polecam RapGet http://rapidshare.com/files/52855474/rapget136.rar
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Old

    Old Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Czym ściągać?

    Ja polceam USDOwnloader. Dla tych co mają Neostrade dzięki temu programowi konto Premium nie jest potrzebne.
    USDownloader + Abby fine reader(do rozpoznawania liter):

    Kod:
    http://rapidshare.com/files/52900679/USDownloaderx360iso.rar
    Hasło:x360iso.org

    Abby fine reader instalujemy do domyślnego katalogu a następnie wklejamy plik FineORC do katalogu Abby Fine Readera i już możemy się cieszyc programem :)

    Dla użytkowników NEO:

    Tworzymy nowy plik w notatniku i wklejamy poniższy kod:

    Kod:
    rasdial "Internet" /disconnect
    Gdzie Internet zamieniamy na nazwę naszego połączenia internetowego, zapisujemy jako program.bat .

    Teraz odpalamy USDownloadera, wchodzimy w opcję i następnie w harmonogram i klikamy dodaj.
    Kiedy: Dowolny dzień
    Zadanie: Plik został pobrany
    Akcja:Wykonaj program
    Nazwa pliku: tutaj wybieramy plik który utworzyliśmy czyli program.bat.
    Klikamy ok a następnie zaznaczamy haczykiem dodany wpis.
    Aby neostrada łączyła się automatycznie należy też pobrac program "AutoConnect"
    teraz możemy się cieszyc w pełni automatycznym pobieraniem.
     
  4. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: Czym ściągać?

    No i co teraz mam normalnie ściągać przez przeglądarke?? i nie będzie że trzeba czekać 60 min??
     
  5. Old

    Old Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Czym ściągać?

    Masz neostrade ?
     
  6. Xantiv

    Xantiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2007
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Odp: Czym ściągać?

    mam NEO 6mb/512kb ;)
     
  7. Old

    Old Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Czym ściągać?

    Jak już zrobisz wszystko co napisałem to po prostu uruchamiasz program, kopiujesz linki a następnie je wklejasz to programu (drugi guzik od lewej) a następnie klikasz na strzałkę aby rozpocząć pobieranie.
     
  8. eiffello

    eiffello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Jako ze literki na rapidzie zmieniono. Oto wersja (bez finereadera - czyli lekka jak piórko !) ktora umie je czytac.

    Kod:
    http://rapidshare.com/files/55930190/RAPID-sciagaj_ile_chcesz.rar
     
  9. mysiul

    mysiul Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2007
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Ten link nie dziala. Kurde jesli ktos ma nowy sposob na rapid prosze o podzielenie sie na forum.
     
  10. Luki666

    Luki666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    A jak mam ustawić autoconnect???
    Jak dodaje pliki do usdownloander to pisze jak proboje sciągac server raport wait 155 minutes wiec chodzi o to zeby zmieniło id w aautocnect??Ale jak go ustawić zeby wznawial
     
  11. Old

    Old Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    14
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Czym ściągać?

    Uruchamiasz program i tam zaznaczasz połączenie które ma ci wznawiać, masz ustawione żeby USDownloader rozłączał ci połączenie ?
     
  12. Luki666

    Luki666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Móglbyś mi to wytłumaczyć bo jestem ciemny.Włączam autoconnect i w okienku pisze wskaż połączeni które ma być automatycznie wybierane ale jest puste okienko i nie ma żadnego połączenia ani nie idzie dodać.Napisz mi jak go skonfigórować
    P.S Chyba znam przyczyne czemu mi w okienku nie wyskakuje neostrada w autoconnect.Chodzi chyba oto,że mam LiveBoxa np. wczesniej jak się męczyłem z pobieraniem z rapida to wchodziłem w konfiguracje neo i była opcja rozłącz,połącz.Po wykonaniu takiej akcji zmieniał się ip. i ssało sie pliki dalej.
    W takim razie kto wie co mam zrobić w przypadku Liveboxa??? :'(
     
  13. Raikoh

    Raikoh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2007
    Posty:
    274
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czym ściągać?

    Niemam liveboxa, wiec nie wiem czy to pomoze, ale sprobuj go odlaczyc i i podlaczyc spowrotem (oczywyscie jezeli to nie sprawi zadnych probolemow z ponowna konfiguracja itp).

    Pozatym wydaje mi sie ze mimo wszystko gdzies w panelu sterowania powinna byc opcja rozlaczenia i podlaczenia, sprawdz w polaczeniach sieciowych.
     
  14. Luki666

    Luki666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Po bólu i cierpieniu znalazłem coś SUPER DLA POSIADACZY LIVEBOXA!!!!

    http://rapidshare.com/files/52937262/USDownloader_by_Dj_Kris007_for_needs.pl.exe.html

    PROGRAM DO POPRAWNEGO DZIAŁANIA MUSI BYĆ ZAINSTALOWANY W KATALOGU: "C:\Program Files\USDownloader"

    Nic nie trzeba!!! Dodaje się linki i samo powtarza kod, rozłącza/połącza Livebox-a i ściąga!!!!!! NIE TRZEBA DODATKOWYCH PROGRAMÓW typu Autoconnect, czy Abby Fine Reader

    UWAGA: Ta wersja posiada aktualizację czcionek - jeśli przestanie działać ten program to znaczy, że rapid zmienił czcionki!!! Wystarczy uruchomić plik "CapUpdateRS.bat" znajdujący się w katalogu programu, a czcionki same sie zaktualizują!!!
     
  15. Uszol

    Uszol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 22, 2007
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Czy jest jakiś dobry taki program abym mógł wkleić wszystkie linki i od razu by mi ściągało? Oczywiście jakbym miał konto premium.
     
  16. victorboss

    victorboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 16, 2007
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    wlasnie taki podal "OLD"
    a ja bym chcial takie laickie pytanie zadac <zawstydzony>
    mianowicie mam DSL 4 MB <sieć> i chcialem zapytac czy moze to byc traktowane jak neostrada bo to tez od TPSA i dodatkowe pytanie jak znalezc nazwe polaczenia internetowego :p
    Z gory dziekuje za pomoc

    Edit:
    Chcialem dodac ze zainstalowame te autoconnect i rowniez nie widze zadnego polaczenia, nie mozna nawet dodac zadnego polaczenia
     
  17. aaaqqq111

    aaaqqq111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2007
    Posty:
    126
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Czym ściągać?



    ściąłem ten program faktycznie działa ale np. po ściągnięciu 5-6 plików zacina mi się wyskakuje coś takiego

    <dodam później bo teraz mi to znikło> wyskakuje jakiś błąd


    a teraz już wogule zmieniło język ale ponowne rozpakowanie pomogło tylko wypada jeszcze zlikwidować to zacinanie
     
  18. Luki666

    Luki666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2007
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Czym ściągać?

    Mi wszystko śmiga i nie ma problemu.Nie wiem dlaczego u ciebie tak jest. :-\
     
  19. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Czym ściągać?

    nowa wersja USDownloader dla modemów: http://rapidshare.com/files/71474243/USDownloader.rar . Jeżeli ktoś potrzebuje wersję działającej z liveboxem lub routerem to proszę pisać ;) jeśli pojawią się nowe czcionki to oczywiście wrzucę 8)
     
  20. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    81
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Czym ściągać?

    O bardzo by się przydała wersja na liveboxa i inne routery :p jeżeli jest taka to bardzo proszę o linka :)
     
  21. plutap

    plutap Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2007
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Czym ściągać?

    wersja na routery:
    http://rapidshare.com/files/71802125/usdOWNLOADER_DLA_ROUTER_W.rar
    nie wiem czy działa bo nie mam routera, ale podobno śmiga ;)
    wersją na liveboxa:
    http://rapidshare.com/files/71804389/USDownloader_livebox.rar
    działa ;D
    jeżeli coś nie działa to piszcie ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum