1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym się różni premium od arcade

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ryszardzamek, Luty 19, 2008.

  1. ryszardzamek

    ryszardzamek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich
    Tak jak w temacie zastanawiam się czym one się różnią
    I czy do arcade można wbudować dysk twardy i jeśli tak to jak sprawdzić w meni która to wersja (konsola którą chce kupić niema polskiego meni )
    Proszę o dokładna odpowiedz i pokierowanie w opcjach :-\
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Może nie dokładnie, ale zawsze coś więcej informacji ;)

    Looknij TO.
     
  4. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    A o co chodzi z tym HDMI? O ten kabel z tymi 6ciamo chincami? Tam piszę że w wersji Xbox 360 Premium - Tak od sierpnia 2007, w starszych Nie.
    Widze też że powinienem mieć Miesiąc subskrybcji Xbox Live Gold..... Nie miałem żadnej zdrapki w kartonie.
     
  5. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Miesiąc masz. Musisz założyć konto LIVE i wtedy bez żadnej zdrapki aktywujesz sobie jak chcesz miesiąc Gold'a. Podobno można tak robić do 3 kont na jednej konsoli. Czyli jeśli założysz 3 konta LIVE to masz 3 miechy za free, ale każde następne konto już nie będzie miało darmowego Gold'a.
     
  6. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Hmmm. I ten miesiąc golda jest na każdą konsole. Czyli jak mi dadzą inną konsole ( bo jedzie do naprawy - ROD) to mi to może przepaść?
    Nie podłączałem jeszcze konsoli do neta bo mam net z kablówki ( net jest pod moją karte sieciową w kompie). Żeby działał mi net na konsoli muszę kupić rojtera czy coś tam....
     
  7. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Masakra, co ty gadasz. Jak net może być przypisany do jednej karty sieciowej :p Ustawiasz na konsoli te same adresy IP, bramki, maski i DNS'y co na PC, przepinasz kabelek i resetujesz modem w celu uzyskania nowego numeru karty i już masz net. Ja mam też net z kablówki i tak robiłem do momentu kiedy nie dołożyłem do kompa 2 karty sieciowej i teraz mam net na kompie i na konsoli jednocześnie.

    Co do tego Gold'a. Nie jestem pewien, jeśli na tej konsoli nie były zakładane konta to pewnie masz taką możliwość. Na swoim koncie jeśli nie aktywowałeś to też ciągle masz możliwość uzyskania 1 miesiąca konta Gold.
     
  8. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Normalnie. Jak zakładali mi net to spisali numer karty sieciowej. Po podłączeniu kabla do konsoli neta nie było.
     
  9. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Jess :eek: U mnie też spisali i co. Na pewno nie ustawiłeś adresów w ustawieniach konsoli i nie zresetowałeś modemu (Masz zewnętrzny modem?). Sprawdź to, bo więcej już tego samego pisać nie będę ;)

    P.S. Modem resetujemy wyłączając go z gniazdka na kilka sek i ponownie włączamy 8) Jak nie działa, to jeszcze raz :p
     
  10. Gemini

    Gemini Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2007
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    Tak mam zewnętrzny modem. I masz rację nic tam do konsoli nie wpisywałem. Podłączyłem kabel i chciałem wejść na xbox live. Konsola napisała że sprawdzi połączenie czy coś i zatrzymała się na chyba 3cim teście.

    Wiem jak restartować modem. Czasem jak nie mam neta to odłączam go z gniazdka na 3 minuty i po podłączeniu net działa.
     
  11. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Czym się różni premium od arcade

    premim od arcade różni sie tym ż arcade zamiast dysku twardego ma memorke(zazwyczaj 256MB)... więc jak chcesz grac przez neta to musisz sobie kupic Premium czyli tą z twardzielem (zazwyczaj 20GB)
     
Wczytywanie...

Poleć forum