1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym się różnią poszczególene iXtreme?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez lXBOXl360l, Listopad 3, 2009.

  1. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześć chodzi mi o to co odtwarza iXtreme: 1.4, 1.41, 1.5, 1.51, 1.6, 1.61
    na jakich napędach chodzą i jakie wave odtwarzają poszczególne napędy?
    Czy można wgrać iXtreme 1.4 na Lite-on?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Różnią się zabezpieczeniami.
    1.4-1.5 nie obslugują zabezpieczenia Wave 3, a nowsze obsluguja.
     
  4. darekmarta1975

    darekmarta1975 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    PIŁA
    Witam a ja mam takie pytanie jezeli wgram do liteona 1.6 czy otworze gry spatchowane czy nie a jezeli nie czy jest ixtream 1.5 lub 1.51 na nowego liteona v2
     
  5. yahoopl

    yahoopl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytam i trochę się pogubiłem, na prostym przykładzie:
    Jak dotąd działają mi wszystkie gry w tym ostatnio testowane (Fifa10 i PES10).
    Zakładam, że mam extrem'a 1.6

    Chciał bym uruchomić CoD MF2 który działa na WAVE4, czy odpali mi on na extrem 1.6, czy konieczne jest instalowanie 1,61?
    Jeżeli zainstaluję 1,61 czy gry PES i FIFA będą działały, czy będę musiał używać activ.iso?
     
  6. xionacz

    xionacz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Jeżeli zainstalujesz 1.61 wtedy wszystkie gry będą ci chodzić, WAVE 3 i 4 bez płytki active.iso. Sam aktualnie czekam na pojawienie się 1.61 na LiteOna ;)
     
  7. Tomci__PL

    Tomci__PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też czekam z tego co gdzieś wyczytałem 1.61 do litka ma być 6 listopada ale nie wiem ile w tym prawdy
     
  8. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Kosz,niepotrzebny temat,jest masa podobnych
     
Wczytywanie...

Poleć forum