1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czym to rozpakowac?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Riiko, Listopad 7, 2009.

  1. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    http://xboxforum.pl/mediafire-f67/soul-calibur-iv-11469.html

    czym to rozpakowac, winrar wywala mi bledy, 7-zip tez, hjsplit nie da sie scalic, total commanderem udalo sie scalic, ale przy probie wypakowac np. winrar pisze:

    ! G:\Soul Calibur 4.7z: CRC failed in Soul.Calibur.4.X360.iso. The file is corrupt
    ! G:\Soul Calibur 4.7z: Error - operation failed

    wszystkie party sa pobrane do konca, rozmiar sie ich zgadza, przed scalaniem w total commanderze mialy koncowke 7z.001, 002 itd. [oczywiscie mam je jeszcze]

    juz nie raz mialem problem z tymi 001, nie wiem po co w ten sposob pakuja, nie wiadomo co z tym zrobic. prosze o pomoc :eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dokladnie,blad crc,part jest zepsuty
     
  4. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    z tym ze w partach nie mam bledow crc :/ i to nie wyskoczylo info o zadnym parcie tylko ogolny blad, sorry ze tak powiem ale wyglada ze sie na tym nie znacie, jak mialem podobne problemy to wystarczylo zrobil update winrar, teraz pisze z tym problemem bo mam najnowszego winrar, wiec cos trzeba innego lub innym programem, wiec nie mozliwe by byl blad crc ^^ hehe
     
  5. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    sprawdź RAM "mem-testem", miałem podobną sytuację, okazało się że kości padły
     
  6. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    spróbuj przez Peazip
     
Wczytywanie...

Poleć forum