1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czym wyciąć dziurę w x360 ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez lkimylpbjq, Maj 11, 2010.

  1. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Muszę zrobić dziurkę wielkości ok 1,5cm X 1,5cm w metalowej części obudowy (ta pod plastikiem z otworkami) ? Próbowałem brzeszczotem od piły lecz to był kiepski pomysł . Jakieś propozycje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Chodzi Ci o boczną część tej metalowej obudowy?
     
  4. szank

    szank Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    114
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    K-Pax
    Miniszlifierką
     
  5. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    pod dyskiem
     
  6. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    to albo tak jak kolega wyżej napisał mini szlifierką, albo ja wycinałem małymi ostrymi obcinaczkami do blachy. Troche później podszlifowałem i wmiare ładnie to wyszło.
     
  7. Kris22

    Kris22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wurzynarką (ale tymi słabszymi!) , ew. laserowo jeśli chcesz "profesjonalnie" ;) sprawdzona 2metoda
     
  8. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobra już sobie poradziłem . Zamontowałem w tym gniazdo od jtaga . Wszystko widoczne dopiero po odłączeniu dysku.
     
  9. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie rozumiem po co wszyscy te gniazda montuja...
     
  10. lkimylpbjq

    lkimylpbjq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2010
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zdarzają się wypadki przy pracy i trzeba np jeszcze raz wgrać xbr (tak było u mnie)
     
  11. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Oj dexter, przydaje się. Nigdy nie wiadomo kiedy home padnie, a zamiast zakładać na nowo gniazdo, można zająć się od razu wgraniem ;).

    Co do wycinania to drimel z tarczą do metalu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum