1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czysta płyta

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Borys552, Grudzień 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chodzi o to ze mój xbox nie odtwarza płyty.Gdy wsadziłem ją do kompa i chciałem uzyc active.iso ale pisało ze płyta jest pusta o co chodzi ??:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrywałeś na double-layerach?
     
  4. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko ze to nie ja nagrywałem.I nie wiem jak jest nagrana.
     
  5. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tzn kupiłeś nieorg, czy co?
    @edit

    sprawdź jaka wartość podana jest na płycie czy jest tam 8,5 gb z napisem Double-Layer czy 4,7 gb lub 9,4 gb z napisem DVD-R
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale zaraz zaraz

    Jak płyta jest pusta to może jednak ten ktoś Ci nic nie nagrał? Otwórz zawartość płyty
     
  7. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie kumpel mi nagrał.Płyta jest DVD+R DL.
     
  8. Borys552

    Borys552 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale na płycie widac ze jest wypalana.
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Otwórz zawartość w kompie
     
  10. Sousek

    Sousek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój Komputer > Stacja Dyskow > Eksploruj i sprawdź czy coś jest
     
  11. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    i dowiedz się na jakiego ci ixtreme nagrał bo może masz active.iso źle nagrane a nie chodzi bo gra jest np WAVE 4
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum