1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czysta szmatka albo odtworz dvd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid01, Luty 3, 2010.

  1. dawid01

    dawid01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,mam kłopot z nagraniem Forzamotor sport 3 i Dirt 2 (narazie tylo te dwie gry posiadam na dysku w kompie),płytki nagrywałem wedłog tego poradnika [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board,w kompie mam nagrywarke LiteOn dvdrw SHW-16H5s,gre nagrywam na plyte PHILIPS dvd+dl (Verbatim'ów niemoge nigdzie niestety dorwać z tego powodu są Philips'y)plyte nagrywam IMGBurn i przez cały proces zero problemów,plyta nagrana pomyślnie.Lece do konsoli wkładam "gre" i kapa mantel,albo pisze że mam przetrzeć szmatką albo wyskakuje 'ODTWÓRZ DVD'
    Pomórzcie bo jak narazie to sobie patrze na konsole jak ładnie leży na półeczce i zero radochy z niej mam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    trzy opcje
    1.płytki kiepskie
    2.kiepska nagrywarka
    3.kiepski(wyeksploatowany) napęd w konsoli ewentualnie do czyszczenia regulacji
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jaki ixtreme masz w konsoli ? Może masz ixtreme który nie obsługuje tych gier ? Chociaż prawdopodobnie jest to wina dość zużytej nagrywarki . Jeśli pojawiają sie komunikaty o ściereczce to płyta jest nagrana z błędami i prawie na pewno to wina nagrywarki ...
     
  5. dawid01

    dawid01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iXtreme 1.6 wierząc sprzedającemu.Szczerze mówia to nagrywarke mam jakieś 3 lata i dosc płytek sie nagrywalo.
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ile ma konsola ?
     
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jeśli masz 1.6 to te gry z wave 3 powinny ruszyć bez problemu . Jeśli nie to moim zdaniem czas zmienić nagrywarkę , ewentualnie wyczyścić laser w konsoli ale to raczej nie będzie przyczyną .
     
  8. dawid01

    dawid01 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Data produkcji 13.06.2008r.
     
  9. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    stawiam na napęd
     
Wczytywanie...

Poleć forum