1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyszczenie napędu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Enderius, Styczeń 4, 2010.

  1. Enderius

    Enderius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie czy mogę wyczyścić napęd w X360 zwykłą płytą czyszczącą CD czy musi być to jakoś inaczej ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Płytą czyszczącą bardziej zaszkodzisz napędowi niż go wyczyścisz więc nie polecam tego sposobu. Jak już chcesz czyścić to rozbierz napęd i sam dokładnie wszystko przeczyść.
     
  4. Enderius

    Enderius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a mam jeszcze jedno pytanie
    1. jak bym miał najnowszy NXE i włożył bym pandrivea z tym samym NXE lub starszym to co sie stanie ??
    2.Czy jak będę instalował NXE to czy mogę podczas instalacji wybrać że nie chcę avatarów to nożna ich nie instalować ??Bo w Arcade jest tylko 256MB
     
  5. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Niewiem bo nie sprawdzalem
    2. Nawet jakby nie bylo takiej opcji to pozniej mozesz avatary usunac i miejsce ci sie zwolni
     
  6. Enderius

    Enderius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok bo słyszałem że Assassin's Creed II wymaga chyba aktualizacji więc niezbyt bym chciał instalować aktualizację z gry którą ściągnąłbym z internetu bo mogło by coś pójść nie tak :)
     
  7. Davvido

    Davvido Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wymaga i jeśli nie masz aktualnej wersji to jedynie informuje Cię o tym i prosi o update, także bez obaw. :)
     
  8. Enderius

    Enderius Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli jak zaktualizuje do najnowszej wersji z pendrivea to nie trzeba będzie nic aktualizować z gry ?
     
  9. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    zaktualizuj przez pendrive najnowsza akualke i git.
     
Wczytywanie...

Poleć forum