1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyszczenie wentylatorow

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Marf, Sierpień 4, 2010.

  1. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Witam planuje przeczyscic wentylatorki w moim xboxie bo xbox ma juz 2 lata i nigdy nie byly czyszczone i zapewne jest na nich taki syf jak na takich od pc.
    co polecacie ? wolalbym jakos bez otwierania konsoli bo mam jeszcze plombe.
    Moze sprężonym powietrzem ? Odkurzaczem nic nie daje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Na moje to sprzężone powietrze raczej odpada, wdmuchasz do środa cały kurz. Spróbuj okrągłym pędzlem namoczonym delikatnie w wodzie z mydłem. Może być też sama woda.
     
  4. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale tak to musze sciagnac plombe a mi chodzi zeby jakos bez rozbieranmioa narazie xboxa bo jeszcze chyba mam gware.
     
  5. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Jak masz gwarancję to po co się przejmujesz w ogóle wiatrakami? Jak skończy się gwara wtedy wyczyść.
     
  6. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    dokladnie, co sie przejmujesz, jak ci padnie konsola to odeslesz ja na gwarancje i przysla ci nowe, wyczysczone wiatraczki a jak bedzie wszystko luz, to jak skonczy sie gwarancja to wtedy sobie wyczyscisz. szkoda gwarancji jesli konsola dobrze dziala :D
    pozdro
     
  7. kKuba0

    kKuba0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A może by tak odkurzaczem?
     
  8. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Jak masz gware to nic nie rób. Ale jak nie masz jaspera, tylko starsze modele to warto zacząć ok. 0,5 roku przez końcem gwarancji wywołać sobie roda, odeślesz na gware i masz nową płyte główną ;D
     
  9. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tylko że wiesz jak wysyłasz falcona dostajesz falcona ;)
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale ja mam Falcona przerobionego ale mam ta srebrna plombe to by mi przyjeli na gware ?
     
  11. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak masz przerobione to nie masz gwarancji :p
     
  12. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ale niektorzy pisza,ze im przyjmuja.......
     
  13. Kacperekk

    Kacperekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Bo wgrywają oryginalne oprogramowanie - czyli wracają do stanu że konsola już nie jest przerobiona, w starszych wersjach napędu gdy nie trzeba było lutować nic w środku :)
     
  14. Przemi06

    Przemi06 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Myślisz, że po takim czasie mieli by jeszcze Falcona?
     
  15. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    "kacperek" wlasnie,ze nie koles mi napisal,ze wyslal xa z iX 1.6 zreszta ja mam liteona V1 lub v2 i LT
     
  16. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Marf bo to zależy.
    Jak m$ ma kaprys i banuje na livie to sprawdza też konsole i odsyła zbanowane.
    A tak to zależy od szczęścia;P
    Ale nikt normalny nie wyśle przerobionej konsoli <lol2>
     
Wczytywanie...

Poleć forum