1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyta piraty,nie czyta oryginału

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jaco1151, Czerwiec 14, 2014.

  1. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Witam,zakupiłem dzisiaj za 20zł lollipop chainsaw (nowa) i gdy chcę ją włączyć słyszę dość głośne stukanie napędu,po czym mam tylko opcję ,,otwórz napęd"
    Chciałem się upewnić czy to jest wina lasera włożyłem świeżo wypalonego enemy front,który konsola przeczytała bez większych problemów
    Czy lollipop jest na uszkodzonej płycie,czy po prostu coś psuje się mi napęd w konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sprawd na in ej konsolu

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
  4. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    piraty już też nie działają,(brudna płyta) :( ale filmy i muzykę czyta
    więc mam pytanie,czy jeżeli przerobię konsolę na RGH nie będę miał żadnych problemów z odpalaniem gier,chodzi mi o to czy nie wyskoczy mi ROD albo coś innego
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Pewnie że możesz przerobić na RGH, a to czy RROD wyskoczy czy coś podobnego to zależy od tego jaką masz płytę

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    Rod od rgh nie wyskakuje. A jezeli nie czyta gier to bardziej naped padł. Przy rgh napęd nie jest potrzebny tylko ptzerabianie isso na god albo xex

    Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
     
  7. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    a kalibracja lasera nie pomoże chociaż na chwile? Bo na przeróbkę RGH jak na razie nie mam pieniędzy,a na chwile znaczy do lipca
     
  8. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeczyść i podkręć moc lasera. Pomoże na miesiąc może, oczywiście podkręcanie mocy lasera z użyciem miernika tutek nawet na forum jest i jaki to napęd?
     
  9. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czym czysciles laser ?
     
  11. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    patyczkiem do uszu lekko zwilżonym płynem do okien,jak w jakimś tam poradniku,oczywiście delikatnie,zostawiłem go otwarty na jakąś godzinę,aż dobrze wyschnie
     
  12. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Plynem do okien ?? ; o

    Przeciez do czyszczenia lasera jest specjalny alkohol, sie nie dziwie ze po takim czyszczeniu dalej nic nie odczytuje... to juz bys lepiej zrobil jak bys czyscil zwilzonym patyczkiem w samej wodzie, a potem 2 koncowka patyczka przejechal na sucho.
     
  13. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    czyli przeczyścić wodą? A kalibracje warto robić?
     
  14. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A po co Ci ta kalibracja lasera, jezeli nie kreciles srubkami od wypoziomowania lasera na prowadnicach ??
     
  15. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    czyli wypoziomować laser?
     
  16. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie... jak juz nie czyta to mozesz podkrecic laser o ile sie na tym znasz, pomoze moze na tydzien lub wiecej (zalezy od intensywnosci grania), a potem wymiana lasera na nowy.

    Tych srubek od napedu nie ruszaj, bo jak rozregulujesz naped to potem to bardzo trudno ustawic, co w rezultacie bedzie wymiana calego napedu, a nie samego laseru. Najlepiej niech to zrobi ktos co sie na tym zna, Ty jedynie mozesz laser poczyscic, bo tam mozliwe ze nic nie uszkodzisz, jedynie jak uzyjesz zlego specyfiku to soczewka lasera sie zmatowi i juz nic z tym nie zrobisz (laser do wymiany).
     
  17. jaco1151

    jaco1151 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2014
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    dobra,do lipca pogram w jakieś demówki z pena,a w lipcu przerobie na RGH i bedzie już chyba święty spokój z tym wszystkim
     
Wczytywanie...

Poleć forum