1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czytanie GTA 4 Core !

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JuzekGuzek, Kwiecień 11, 2010.

  1. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    Witam , mam problem , otóż nie mam jeszcze pada do xboxa , lecz podczas uruchamiania gry "GTA 4" wyskakuje biały napis ten co na zdj !

    [​IMG]

    Proszę powiedzieć o co chodzi . I czy w ogóle Xbox Core System powinien czytać gta 4 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. abbot

    abbot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinien. Gra oryginał, przerobiony?
     
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jesli to zwykle GTA4 a nie dodatek to Twoja konsola jest nieprzerobiona lub co gorsze nie masz klucza w napedzie.
     
  5. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    Co muszę zrobić ? Konsola nie jest przerobiona ! (Konsola przywieziona z Angli) / Orginalna !
     
  6. Raffcio

    Raffcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    231
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kupowac oryginaly badz przerobic naped ;)
     
  7. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    Dodaje również zdjęcie ! GRY [​IMG]
     
  8. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
  9. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    moze konsola jest w NTSC? :D a tak serio to w jakim stanie jest plyta? porysowana jest ?
     
  10. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    czysta , nowa ! nie wiem co jest ... proszę pomóżcie !
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz oryginalna gre i taki napis to nie masz klucza napedu. Jak konsola ma oprogramowanie wyzsze jak 7371 to jestes w czarnej ***** bo konsola nie bedzie czytac gier.
     
  12. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    no to jestem w czarnej :*****: naprawde , nic nie zrobie ?!
     
  13. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  14. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    2.0.8955 , widzę ,że se pograłem ... Pozostaje ją wywalić ... bo nic innego nie zrobie :(
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zawsze moze byc jeszcze wina gry - sprawdz na innej oryginalnej i na jakiejs kopii.
     
  16. RAkU_SK

    RAkU_SK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    trzeba było kupic arcade ;]
     
  17. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    a mam pytanie , bo filmy działają itd tylko ta gra nie śmiga ... i nie mam innej gry . Może to być też spowodowane brakiem PADA ? Ps. U kolegi na konsoli : Xbox 360 ELITE działa normalnie ...
     
  18. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    mogę na przykład włożyc plyte z grą z kompa i przetestować czy o samo wyskoczy ?
     
  19. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    to weź pójdź do kolegi i pożycz pada i wtedy zobacz czy bedzie działać

    włożenie płyty z grą na kompa nic nie da bo xbox płytki takiej nie przeczyta, bedzie pisac że płyta z danymi czy jakoś tam
     
  20. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    Kurde ... To teraz chyba mam przesrane ... miało być fajnie a jest do **** .. xbox nie czyta gry ... i klapa ...
     
  21. JuzekGuzek

    JuzekGuzek Banned

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Jaworzno
    a mam pytanie , bo jak włączam tą grę , to jest taki jakby przebłysk tak jakby " EKRAN UCIEKŁ W GÓRE " i sę to pojawia ... to może być wina telewizora ? Jakieś ustawienia eTc. Kolega mówi , ze to moze byc wina Telewizora ... ODP PLEASE !!
     
Wczytywanie...

Poleć forum