1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czytanie płyt jako film DVD..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michasss, Luty 15, 2011.

  1. michasss

    michasss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Jestem poczatkujacym wlascicielem xboxa360, zakupilem go z 2 reki konsola jest przerobiona poprzez wymiane napedu. Nagralem gre na DVD DL+ verbatim (gra vanquish) wkladam do konsoli i po chwili pojawia sie logo xbox'a i cisza, jedyne co to wlaczaja sie opcje jak przy filmie z DVD. Jak temu zaradzic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napisz co to za konsola, jaki siedział wcześniej napęd, i jaki siedzie teraz.....
     
  4. michasss

    michasss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaki siedzial nie mam pojecia, teraz siedzi w niej naped Benq, a konsola jest z 2008r
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. michasss

    michasss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oryginalna bez problemu, zas przy nie-oryginalnej dzieje sie to co napisalem wyzej
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak benq to jest ok. Wiec pewnie stara wersja ixtreme. Trzeba by bylo nowa wgrac.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    więc albo stara przeróbka albo żle nagrywasz...pisz na gg
     
  9. bboo22

    bboo22 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałeś złą wersje gry... też jestem nowy i mam konsole 4 miechy.. i juz to przerabiałem... :p Poprostu jeszcze nie wiedziałem że gry są w wersjach PAL na europe i NTSC na stany :p Poprostu nagrełeś złą wersje jedyne co możesz teraz zrobić to sciągnąć kolejną gre i już zwrócić na to uwagę
     
  10. SebeekS

    SebeekS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    471
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrowiec Świętokrzyski
    Nie przerabiasz lub też przerabiasz gry na nieodpowiednie dla cfw twojego napędu wave'y ... Wyjaw nam jaką wersje ixtreme masz oraz co to za gra, ew. na jaki wave pat****esz gre :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum