1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyżby microsoft chciał wydać slim premium?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kamikaze, Sierpień 23, 2010.

  1. Kamikaze

    Kamikaze Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Siemka dzisiaj przeglądając aukcje na alledrogo spotkałem się z czymś takim:
    http://www.adsel.net.pl/allegro/fotki/X_ARCADE_Slim.jpg
    po prawej stronie opakowania widać porównianie trzech wersji slimki
    czyżby microsoft zamierzał wydać premiuma?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    Wydaje mi się że ta niezidentyfikowana wersja to będzie z kinectem.
    Może ktoś mający slima zrobi zdjęcie opakowania i zapoda.

    EDIT:
    Widać wersję z kinectem
    [​IMG]
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To jest pak z kinektem
     
  5. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    tak to wersja z kinektem ta ostatnia nawet pisze


    4 GB ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙
    250 GB ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙
    Kinekt ∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙∙ ∙
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Z tego co widze, w wersji z kinnect nie ma słuchawek? Wkońcu ma wbudowane.
     
Wczytywanie...

Poleć forum