1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyzby nowe miasto dla TDU 2 ?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Touch!, Czerwiec 24, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    [​IMG]

    Przeglądając pliki pecetowej wersji gry, można się natknąć na takie samochody jak Audi S1, Audi R8 R-tronic, Lancia Delta S4, Ferrari F40, 250 GTO, Koenigsegg Agera, Chrysler 300C, Kawasaki, Ducati Desmosedici RR, MV Augusta, ale nie tylko wzmianki samochody są w plikach gry.

    Dodatkowo w plikach gry są zapiski o kolejnym mieście, jakim jest Dubaj. Najprawdopodobniej nowe miasto pojawi się wraz z kolejnym DLC razem z samochodami klas C1 i B1, których niema do tej pory.

    A to co udało się znaleźć w plikach:

    Touch! - xboxforum.pl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    chetnie bym zakupil i pogral ale mialem juz tyle przejechanych wyscigow itd i save'y sie zepsuly :|

    dlatego nawet nie zaczynam od nowa bo znowu sie tak stanie i n/c :D
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Lool. I kolejny raz wychodzi jak się za przeproszeniem ***** graczy. Wszystko to jest w plikach gry, ale żeby odpalić trzeba dodatkowo sypać kasą. I'm lovin' it

    A w pierwszym poście napisałeś co innego :p

    A czy ja pisałem o mapach? :) Napisałem ogólnie o tych autach, które są już w plikach gry, ale oczywiście tak jak poprzednio nie można nimi śmigać
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma plikow mapy w grze :p

    Sa tylko wzmianki o tym, natomiast samej mapy nie ma.

    Polecam przeczytac jeszcze raz to samo. Pisalem, ze sa pliki samochodow, a nie mapy.
     
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Ja nie rozumiem tego sapania że coś jest już w grze, i tak dodatek byłby płatny a tak masz mniej ściągania zawartości w tych czasach nie ma nic za darmo, a jeśli ktoś myśli inaczej to tylko współczuć, pięknego świata z darmowymi dlc, wypełnionych po brzegi dodatkową zawartością się nie doczekamy, i czas się z tym pogodzić.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum