1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czyzby nowy dash z GOW3 obslugujacy wieksze dyski??

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez venom85, Sierpień 17, 2011.

  1. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    na
    tvgry.pl - telewizja dla graczy
    Gonciarz nawija z kolesiem od Epic Games o GOW3 i koles mowi o specjalnej edycji xboxa dedykowanej GOW3 z dyskiej 320gb,czyzby z GOW3 wyjdzie dash obslugujacy jeszczenwieksze dyski?? na to czekam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzesiek13

    Grzesiek13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przecież dash nie ma tu nic wspólnego tylko FW dysku. O edycji limitowanej z 320GB dyskiem było już wiadomo od kilku miesięcy
     
  4. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Było to wiadome już dawno...
    Poza tym jak piszesz w tym dziale,a nawet w innych ,wysil się trochę i użyj ,,Shift'a" i ,,Alt'a" .
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    yyy co ma pojemność dysku do dasha? Dysk jest z góry predefiniowany pod konsolę by bez babrania wszystko rozpoznał. Jak wyjdzie nowy dash będą nowe problemy z przeróbkami ]:->

    Edit:
    @Down, taa i kupiłbyś używaną grę z komisu, zainstalował i tego samego dnia oddał z pełną rekompensatą. Przecież rynek by nie wytrzymał gdyby tak się dało robić. W jedną grę z jednej płyty grało by na raz 5 kumpli, a zarobek i tak za jedną grę... Jak ktoś chce grać bez wkładania płyty to się bawi w cyfrową dystrybucję i puste pułki bez gier
     
  6. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    Po cholerę komuś tyle miejsca, skoro płyty i tak trzeba zmieniać.. Mnie 60gb wystarcza, aż nadto. Mogli by wprowadzić permanentną instalację na hdd, bez płyty wymaganej w napędzie, to by było lepsze, jak 1TB dyski.
     
  7. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nigdzie wczesniej o tym dysku nie czytalem i dlatego uznalem to za cos nowego...moge sie zalozyc,ze nie kazdy o tym slyszal wiec...haters will hate
     
  8. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    no jak ktoś kupuję duzo gier na marketplace to na pewno taki HDD mu się przyda.
     
  9. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak już to Haters gonna hate. ;)
    Co do dysku to był już taki news i nie chodzi tu o pojemność dysku, tylko o błąd w temacie.
     
  10. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    nie poprawiaj mnie bo to sam napisalem i nie przepisuje czyichs tekstow...a co do tematu to napisalem co wywnioskowalem z rozmowy...nie wiedzialem,ze dash nie odpowiada za dysk,w sensie ograniczen wielkosci
     
  11. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    720
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To dyski WD 320GB będzie można wykorzystać w całości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum