1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czyżby RoD znowu atakował

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rafalbork, Kwiecień 26, 2010.

  1. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Witam mozna powiedziec, ze jestem tu nowy, gdyz nie pisze zadnych postow, ten jest moim pierwszym, ale bacznie obserwuje forum od dosc dlugiego czasu.

    Z Xboksem wiele przezyłem, 3 czerwone diody mialem jakies 3 razy, 2 razy oddałem do M$ za trzecim zaplaciłem 120zl, gdyz jest ona przerobiona, oddalem do serwisu i powiedzieli mi ze trzy razy naprawiaja , a w razie gdy za trzecim bedzie to samo znaczy RoD zwroca kase.

    Dzisiaj odpalilem konsole wszystko bylo ladnie. Przenioslem Xa do pokoju nizej, aby podlaczyc go do telewizora hd.I co zobaczylem?
    3 czerwone diody.Wylaczylem i wlaczylem i tak ciagle i nagle znowu dzialal, dziwne co???
    Powiedzcie co o tym myslicie i co mam robic
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    sprawdź czy masz dociśniętą wtyczkę od zasilania w konsoli.
     
  4. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    jesli o to chodzi to takie rzeczy w pierwszej kolejnosci sprawdzam, z reszta moj Xbox to bubel w porownaniu z twoim ja mam jeszcze zapewne Falcona nie ma hdmi i jeszcze mam tylko 20 giga dysk
     
  5. lala166

    lala166 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    falcon ma hdmi. Masz pewnie xenona .. Oddaj na gwarancję w tym serwisie i po sprawie.
     
  6. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeżeli xbox padł raz to będzie padał cały czas.

    Najlepiej zainwestuj w nową konsolę.
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    sprzedaj tą, dołóż trochę i kupuj coś teraźniejszego :) lepiej raz załatwić spawe, niż potem sie pie****ć z tym przez wieczność
     
  8. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Za to "gowno" nie wiele dostane pewnie m\w 300 PLN. Ale moge przeciez kupic sama konsole i sprzedac stare gry, w ktore wcale nie gram
     
  9. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    za 3 razem zwracają kase za naprawe czy za konsole?
     
  10. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    za naprawe
     
  11. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Jeszcze jedno dzisiaj miałem podobnie, ale na początku xbox chodził, ale nie było obrazu, potem 3 czerwone, po jakimś czasie znów to samo po ok 30 minutach, czy może być to wina kabla, kilka dni wcześniej kolory mi się mieszały trochę, raz bardziej zielone, raz bardziej niebieskie. Co wy na to????
     
  12. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    ja bym na twoim miejscu sprzedal ja dopoki dziala, z uwzglednieniem poprzednich problemow i kupil nowa, uzywana, do 450,- powinienes znalezc bez problemu wiec wiele nie tracisz a tak to bedziesz pewnie musial w te konsole jeszcze inwestowac a ona padnie jeszcze wiele razy. pozdrawiam
     
  13. Szymon198511224

    Szymon198511224 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Boleslawiec
  14. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Jeśli Ci sie kolory mieszają to prawdopodobnie pada Ci ANA/HANA albo Układ graficzny...
    miałem to samo i konsolka umarła..
     
  15. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    Co z nią potem zrobiłeś, sprzedałeś czy ożywiłes ?
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdź kod błędu. To powie wiecej.
     
  17. rafalbork

    rafalbork Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wiocha, nie znasz ;)
    kod to 0020 z tego co wiem to chyba cos z bootowaniem, mam racje?
     
Wczytywanie...

Poleć forum