1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Da sie czy sie nie da o to jest pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Nearunek, Maj 23, 2010.

  1. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Drodzy forumowi przyjaciele mam nadzieje ze wsrod was znajdzie sie jakas matka teresa z kalkuty i pomoze mi w mojej rozterce .
    Zeby juz nie przedluzac, kiedys niczym sprzedawca butow z Bandagleszu chcialem oszukac Microsoft i przerobilem swojego Xa (Ze wzgledow materialnych ofc) Ostatnio zarobilem troszku (jak to w realnym swiecie mowia pieniedzy, chociaz wole okreslenie golda) i chcialbym przerobic Xa na znowu orginalnego glownie zalezy mi na granie przez neta.
    Co mam robic?
    Przydatne info (chyba)
    -naped hitachi
    -przerobka 1.5*
    -nigdy nie podlaczalem go do neta
    -Xbox premium

    *nie jestem pewny co do tego czy to naprawde jest 1.5
    jezeli komus sie nudzi i przeczytal te wszystkie wypociny i bylby laskaw mi pomoc niech jego Xbox zyje wiecznie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Trzeba wyciągnąć napęd, z niego wyciągnąć klucz, przygotować sobie "czyste" oprogramowanie napędu i wgrać je. Wszystkie instrukcje są na forum.
     
  5. Nearunek

    Nearunek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Bog zaplac
    jeszcze jedno pytanie czy granie na takiej konsoli grozi banem czy jest w 100% bezpieczne?
     
  6. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Jak wcześniej się nie podłączałeś i konsola nie jest oflagowana, to bana nie będzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum