1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

da sie jakos przerobic NTSC NA PAL albo region free ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez marian332211, Luty 4, 2008.

  1. marian332211

    marian332211 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak w temacie mam table tennis ntsc nie ma innego i che to przerobic na pal slyszalem ze sie da ale nie bardzo wiem jak.... 8)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dodo

    dodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: da sie jakos przerobic NTSC NA PAL albo region free ?

    Ostatnio czytałem, że wystarczy wgrać odpowiedni stealth. Pytanie tylko czy jest pasujący do tej gry ;)
     
  4. marian332211

    marian332211 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: da sie jakos przerobic NTSC NA PAL albo region free ?

    prosze o kontakt kto sie na tym zna bo mam top spin 2 ntsc bo innego nie ma na necie i zalezy mi na tej grze 8)
     
  5. cien

    cien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no generalnie mam ten sam problem i rowniez prooooosze o jakas pomoc naprawde prooosze....
     
  6. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odnosi się to tylko do starych tytułów, nowych gier NIE DA SIĘ PRZEROBIĆ !
     
  7. Gorgol

    Gorgol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wpisz w wyszukiware forumową konwersja i jest gdzieś przyklejony temat... Jest tam program do konwersji ntsc>pal oraz pal>ntsc
     
  8. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Tylko w starych tytułach... Tak jak pisał $Erno- nowszych nie można :/ niestety.
     
  9. siwy1400

    siwy1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  11. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Przecież napisałem że da się tylko przerobić tylko starsze tytuły -.-
     
Wczytywanie...

Poleć forum