1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Da się odpalić SSX na lt 2.0 ???

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez EversmanPL, Marzec 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie, da się jakoś odpalić ssx na lt 2.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Da się, gra jest xgd2
     
  4. Zupek

    Zupek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Ja nagrałem normalnie ale jest problem, gra się wczytuje a po wybraniu w głównym menu jakiejś opcji zawiesz się. Próbowałem odpalić wiele razy, zawsze to samo.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuszczałeś obraz przez abgx'a?
     
  6. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    trzeba przez tego najnowszego abgx?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niekoniecznie, bo to gra XGD2, ale przynajmniej przez Abgx v1.0.5.
     
  8. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    kurna przepuścilem i nie działa po wypaleniu! A może trzeba dograć TU ????
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nic się nie stało, bo to gra XGD2, wszystko w logu było ok?
     
  10. EversmanPL

    EversmanPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no nie, świeciło się coś na czerwono
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuść jeszcze raz i wrzuć log lub screen'y.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum