1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Da się przenieść dane z jednego profilu na drugi ?

Temat na forum 'Xbox Live' rozpoczęty przez TalareK, Luty 28, 2014.

  1. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Tak jak w tytule. Mam zrąbany gt a koszt 35zł to przesada jak dla mnie. Da się przenieść dane jakoś (zapisy, postęp multiplayer ) ? Razem z goldem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie .
    Save zawsze można dopisać do nowego profilu ale z osiągnięciami itd. może być problem.
     
    1 osoba to lubi.
  4. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    No to wtedy muszę zostać z tym posranym gt..

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. sradkg

    sradkg Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    226
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    zdaje sie 1 raz mozna bylo zmienic GT za darmo
     
  6. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    @UP tak tylko, że microsoft mi ustawił jakiś swój losowy. Ja go zmieniłem i tyle.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. vonGrzegorz

    vonGrzegorz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Można przenieś golda z jednego konta na 2 osiągnieć nie przeniesiesz ja tak miałem że straciłem dostęp do swojego konta bo w niewiadomy sposób nadpisał mi się tag nie odbyło się bez telefonu do centrali MS w Polsce pan powiedział że muszę mu udowodnić że oba konta są moje wysyłał tam różne kody ja je podawałem i liva mi przeniósł ale punktów/save itp. się nie da
     
    1 osoba to lubi.
  8. szatan23

    szatan23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie zmieniałem i teraz chciałem zmienić no i woła kasę :grumpy:
     
  9. jmyung

    jmyung Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To zapłać i będziesz miał z głowy, 35 zl to żaden pieniądz.
     
  10. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3490
    Polubienia:
    1251
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Można dopisać zapisy gier do innego konta ale jest z tym trochę dłubania, da się też odblokować achiwnety na innym koncie ale z tym jest ogrom roboty, można także odblokować sobie przedmioty dla avatara z gier. Zobacz programy Modio i Horizon, jednak zawsze istnieje % na BAN'a więc się nad sensem tego zastanów.
     
    1 osoba to lubi.
  11. TalareK

    TalareK Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2013
    Posty:
    142
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lębork
    Dobra tam nie będę tego robił. Nie warto. Ten temat do kosza można dać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum