1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Da sie przywrocic naped

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rasell, Grudzień 6, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. rasell

    rasell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam.

    Da sie przywrocic naped do stanu z przed przerobki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tabris

    Tabris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy jaki masz napęd
     
  4. rasell

    rasell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Naped mam liteon. Wszystkie pliki z flasha oryginalnego mam na cd.
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Do lite-on nie wgrasz orginalnego FW, bo go nie ma, więc i ty go nie masz. Może masz Benq, który ma taką samą tackę.
     
  6. bit4you

    bit4you Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2007
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nidzica
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na płycie możesz mieć klucz do napędu

    Co do FW to już można też liteony przywrócić do stanu sprzed przeróbki
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Wszystkie??
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak widzisz wyżej to tak...
     
  10. rasell

    rasell Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Ok jak dobrze rozumie to wystarczy wgrac oryginalny flash, klucz dvd z plyty ktora dostalem przy przerobce i konsolka bedzie smigac na xbl'u ?
     
  11. VESPERUS

    VESPERUS Banned

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wolsztyn
    Panie Pablooo88 mówisz że można przywrócić wszystkie liteony a jadnak na allegro widzę że takiej możliwości niema czy to zależy od tego czy on to umię czy też się nie da
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak dla Ciebie allegro jest wyrocznią to powodzenia... Poczytaj na forum to się dowiesz...
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum