1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Da sie w domu zmienic napiecie wiatrakow z 5v na 12v?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez mateusz232, Styczeń 25, 2009.

  1. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak w temacie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
  4. ghost02

    ghost02 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2008
    Posty:
    213
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław | GG 2005759
  5. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    [​IMG]
    Dla kumatych zdjecie wystarczy
     
  6. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    połączyć ołówkiem ? :p


    Pytam sie dlatego ze zamówiłem xboxa w którym raz wyskoczy rrod a raz gra się normalnie i myślałem ze jak zwiększę chłodzenie może pomoże :)
     
  7. pawelkrak

    pawelkrak V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków/Wieliczka
    to nie karta graficzna zeby robic PEN MOD.

    Chcesz zmienić napiecie wiatraków to musisz zaingerować w płytę lutując do niej kabelek i ten kabelek lączysz z kabelkami od wentylatorów.
     
  8. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Btw. po podpieciu wiatrakow pod ten styk +12V nie beda wystepowaly jakiekolwiek konflikty zw ze sprzetem? Domyslnie te styki sa "nieuzywane"?
     
Wczytywanie...

Poleć forum