1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dad Company II

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mlodzik13, Listopad 30, 2010.

  1. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    witam mam problem odnośnie gry Bad Company II
    posiadam przerobionego xBOX-a 360 nie ZBANOWANEGO
    w niedziele i wczoraj po południu grałem multi na XBL
    ale dziś gdy chce pograć to wyskakuje
    ''Twój Profil Gracza nie Ma Uprawnień do korzystania z XBOX LIVE'' czy coś takiego
    o co chodzi czyżby BANIK
    od przerobienia podłączyłem go w niedizele :)
    Prosze o ODP.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie masz gold,jak sądzę ;D W weekend był darmowy ;D
     
  4. mlodzik13

    mlodzik13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Trójmiasto
    czyli żeby grać na XBL to musze mieć Konto Gold ???
    wczoraj po południu grałem normalnie
     
  5. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, musisz mieć konto Gold, które jest płatne. Poszukaj kodów na Allegro lub pogrzeb w ustawieniach konta.
     
  6. lukasz108min

    lukasz108min Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jezzy
    Gold Jest potrzebny 3 pierwsze konta na boxie mają po 1 msc za free
     
  7. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  8. Peszek

    Peszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piekary
    Tak, mają 1msc darmowy tylko, że jest to konto silver, bez możliwości grania w sieci. Kod na rok już masz tanio, na allegro.
     
  9. miczu71

    miczu71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18

    Oczywiście że nie jest to silver, tylko pełny gold na miesiąc. Polecam samemu sprawdzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum