1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

DAE.bin powrot do gry-narazie tylko offline

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez Gregigregi, Listopad 25, 2011.

  1. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    [FONT=&amp]OK
    Znajomy podesłał mi coś takiego-jak było to temat do kosza.U mnie działa.



    [/FONT] The recent silent DAE update stopped all AP2.5 / XGD3 backups from booting. Until a solid solution is released, here is a simple workaround.

    For this example we are going to use MW3.

    1. Get a USB flash drive, At least 1GB in size and format it (FAT)

    2. Insert into Xbox and goto memory devices. Select USB and configure it as a storage device.

    3. Download the this MW3 Title Update. Click here.

    4. Download Horizon (Great game modding app btw – JTAG / Glitchers should be using the shit out of this – you can use other apps but this is my tool of choice). Click here

    5. Select Tools > Device Explorer

    6. Plug in USB device to PC

    7. Device will be detected. Select Inject File

    8. Load the the MW3 TU that you downloaded.

    9. Connect the USB stick to your Xbox. Restart and boot your MW3 backup.

    Notes: You may have to delete the system cache after every time you do a fresh boot of the game. But hey, it works.


    Update do gier pod tym adresem:

    XBOX 360 Update Center

    Horizon:

    szukajcie w Google-cos nie mogę wkleić adresu
    [FONT=&amp]


    Jako przykład podano MW ale ja śmigam teraz w Skyrim wiec jest OK.
    [/FONT]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Było już parenaście razy ... a ten tekst jest ze strony xecuter... . Do do tego działa mi Forza i Saints Row 3 . Nie działa natomiast Black Ops PL i MW 3 PL ... najwidoczniej jeszcze TU nie ma do tych gierek z odpowiednim MEDIA-ID . Pozdro
     
  4. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Moim zdaniem za tyle razy wałkowany temat, i danie go w aktualnościach to powinien być ban od ręki...
     
  6. aker2

    aker2 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2011
    Posty:
    297
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    POLAND
  7. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ban dla kogoś kto chce pomoc innym, i niekoniecznie przesiaduje codziennie na forum, by wiedziec ze wskazowki podobne juz byly? Dobrze ze tacy jak Ty nie tutaj nie mają zadnej wladzy.
    Zresztą...rocznik przy nicku (jak miewam) mowi wszystko za siebie.
     
  8. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    raph , niestety do końca nie zgodzę się z tobą mimo , że masz tam troche prawdy . Ban jak ban w to nie wnikam bo sprawa banalna ... nie będzie bana za coś kto po prostu nie doczytał . Sprawa rozchodzi się o niekoniecznie przesiaduje codziennie na forum , jest opcja szukaj na forum a poza tym jest naprawdę wiele postów w dziale świeżak czy nawet Aktualności , więc nie widze sensu zakładania kolejnego tego samego Tematu . Ok niespamując tutaj więcej proszę moderację o zamknięcie albo przeniesienie tematu do kosza . Dziękuje i pozdrawiam Zjarany ...
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  10. Gregigregi

    Gregigregi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poole/UK
    Dobrze ze temat który założyłem nie wypalił wam oczu.
    Napisałem w pierwszym poście jak było to do usunięcia.
    Po trzecie nie mam czasu tak jak wy dzieciaki wertować forum bo ja pracuje i mam życie prywatne.Tak z reguły robią dorośli.Jak dorośniecie to zrozumiecie.
    Pozdrowienia dla napinaczy
     
  11. szymona96

    szymona96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    223
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    ok ok ok, już mniejsza o to, a Ty raph oceniając po roczniku, pokazujesz tylko że jesteś głupszy niż nie jeden piętnastoletek (i nie myl tutaj mądrości z ilością przyswojonej wiedzy, bo to zupełnie inna sprawa)
     
  12. opaeal2

    opaeal2 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sposób jak najbardziej działą "przynajmniej u mnie"
     
  13. raph

    raph Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    102
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    oceniam po tym co napisales, a rocznik jest tylko zapewnieniem co do tego ze mlodszym kolegom często brakuje obiektywizmu (w lzejszej formie nazewnictwa - 'otepienie umyslu'). Miłego 'piętnastoletku' :)
     
  14. lockman

    lockman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dlaczego pomimo akcji z cicha aktualka u mnie przy przerobce lt+2.0 wszystkie gry dzialaja. Dodam ze gram online w kopie zapasowe takich tytulow jak battlefield 3, mw3 czy gow3. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum