1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

dalszy problem z Deus EX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pallino93, Wrzesień 18, 2011.

  1. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam wczoraj pisałem że konsola się zwiesza (jednak to gra się zwiesza bo po wyciągnięciu płyty wraca do menu konsoli) w pewnym momencie gry (zimowa lokacja, wszyscy wariują ci strażnicy), radzono mi nagranie obrazu od nowa (mimo iż gra się zainstalowała na HDD) lecz znajomy od którego wziąłem płytę miał ten sam problem tyle że we wcześniejszym etapie...rozwiązał go włączając alarm!?
    moze jednak to jakiś bug?


    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bug raczej wątpie raczej problem obrazem iso
     
  4. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to jak to jest że jednemu wcześniej drugiemu później ten błąd się pokazuje?
     
  5. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj nagrać prędkością 2x i na Verbatimie bądz Emtecu ale wcześniej puść przez abgxa i w ustawieniach ustaw 3lvl być może jakiś plik jest uszkodzony to powinno przefixować .
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    może bug u mnie co ludzie grali w to nie słyszałem o takim czymś ,nie narzekali działało ale mieli wersje eng
     
  7. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zawsze nagrywam prędkością 2,4 dokładnie na platinumach, nie zawiodłem się na nich ani razu ale zgram obraz na dysk kompa i przeskanuje...jak ustawie 3lev to będzie jakoś komunikowane to że jest błąd?
     
  8. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    a sprawdziłeś kopie abgx360? level 3 jest na ap25 nie na zwykłą gre
     
  9. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ustaw 3lvl , Automatycznie będzie fixowało pliki . Też używam płyt Platinum i nagrywam prędkością 2.4x ale tobie radzę na tą okazję nagrać z prędkością 2x wtdy powinno śmigać .
     
  10. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no oczywiście że przepuszczałem obraz przez abgx360 nie wykrywał błędów żadnych, choć nie pamiętam czy sprawdzał cały obraz bo czasem pisze że nie ma pewności czy kopia jest bezpieczna czy jakoś tak...
     
  11. pallino93

    pallino93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2011
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyy jest to komiczne co teraz napisze, rozpaczliwie próbując raz jeszcze spróbować grać dalej chodziłem tam gdzie mogłem podszedłem do tego feralnego punktu od niechcenia rzuciłem granat EMP (ten od paraliżu elektroniki) i w momęcie wybuchu szarżowałem na drzwi:) i o DZIWO nie zwisiła się gra:D jaja normalnie:) co to ma być w końcu?:)
     
  12. kosa931993

    kosa931993 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jaja jak berety :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum