1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dalszy problem z nagrywaniem płyt

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AllinBloo, Marzec 31, 2010.

  1. AllinBloo

    AllinBloo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakiś czas temu pisałem o moich problemach z nagrywaniem, żeby wszystko było w porządku kupiłem sobie Pioneera 112D, płytki Verbatim x8 i zacząłem nagrywać w IMGburn. Wszystko nagrało się w porządku ale iks nie załapał tylko wyrzucił biale logo(pomyślałem, że może sprzedawca oszukał mnie co do IXT, rzekomo 1.6 i następny obraz spatchowałem do wave 1) przy drugiej płycie zamiast logo iks pokazał napis żeby włożyć płytę do napędu. I tu moje pytanie co jest nie tak czego jeszcze mogę spróbować bo zaczynam żałować, że w ogóle kupiłem tą konsole ? :confused::confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak już pat****esz pod iX 1.6 to na wave3
     
  4. AllinBloo

    AllinBloo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tylko że pierwszy obraz był wave 3
     
  5. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie czaje ze wrzucil biale logo. Zarzuc activate iso stary, a przy nagrywaniu wybierasz taka ksiazke i tak swoja nagrywarke? Nie wiem czy to ma cos do zeczy ale podobno to jest wazne.
     
  6. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nagrałeś prędkością 2.4x tą płytkę
     
  7. bodziek93

    bodziek93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nagrywaj z predkoscia 1 ...
     
Wczytywanie...

Poleć forum