1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dam rade na tym zflashować ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Blackburn, Luty 12, 2010.

  1. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Siema,z nowym kompem dalszy ciąg problemow
    czy z takimi ustawieniami dam rade zflashowac konsole?
    nie mam tego Via w tym kompie tylko to co widac tu

    [​IMG]

    mam standardowe wejscia nadają sie czy musze kupic VIA ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak masz sate w kompie to pujdzie bez problemu nie potrzebujesz zadnego via a z tego so widze to masz juz sate wbudowaną w płyte główną
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
  5. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    hmmm a co ma za naped w xboxie ?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Benq
     
  7. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a na pewno dobry naped daje do sflashowania jak ma nagrywarke na sate to niech ją odepnie i niech zobaczy na wszystkich portach w którym wykrywa mu ten napęd
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    on wszystko poodpinał
     
  9. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    powiem tak do twojego kolegi odezwę się jutro koło 10 w sprawie pomocy z tym napędem bo dzisiaj miałem zawaloną skrzynkę pm-kami w sprawie pomocy.

    Co do tego dla czego są w szarym tle te opcje to powód jest jeden,źle podłączony napęd.

    Jak dasz radę to powiedz mu dzisiaj,żeby włączył pierw JF potem uruchomił napęd i zobaczy,że wszystko będzie git a jak będą problemy to jutro to mu zrobię.
     
  10. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    okej,nie wiem jak on to podłączył ;d
     
  11. Krystian69

    Krystian69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niech sciagnie inną wersje moze to pomoże ale to bardzo dziwne ze ma akurat zablokowaną czynność
     
  12. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    ma zablokowaną bo napęd jest źle podłączony.Może to być spowodowane też tym że w kompie ma dwa wejścia sata ''ATA'' i podpina w to drugie bo w pierwszym coś innego ma.Należy w pierwsze wpinać,chodź może ktoś powie ze to nie ma jakiegoś tam znaczenia,ale między sobą ma i to duże.
     
  13. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    ma najnowsza bo sam dawałem mu linka do 1.70

    i mowi ze wszystko poodpinal a kabel siedzi w pierwszym wejściu
     
  14. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    jutro mu pomogę poprzez zdalny pulpit,daj mu znać że jutro kliknę to niego.
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    słuchajcie udało mu sie podłaczyc wszystko załapało tylko jak daje 'read' to mu wywala failed
     
  16. 33-300

    33-300 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2008
    Posty:
    418
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    33-300
  17. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Zrobił wszystko pod dosem,działa !

    mam jeszcze pytanie bo zauważyłem że jezeli ma sie samsunga i ixtreme 1.4 lub mniejsze aby odblokowac naped w JF trzeba uzyc activate.iso
    ale jezeli bede robił to pod dosem to nie bede musiał uzywac tego? dos sam go odblokuje ?
     
  18. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    o widzę,że już kolega sobie poradził,to super.
     
  19. java1991

    java1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Służewo
    A wie ktoś może czemu u mnie pokazuje typ napędu jako IDE? Wydaje mi się to dziwne jeżeli podłączam napęd z x'a do portu SATA w kompie
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum