1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance central 2 a dashboard.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez esc0re, Styczeń 1, 2012.

  1. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Pobralem sobie gre Dance central 2 na kinecta. Nagralem itp. Konsola podczas wlaczania gry domaga sie aktualizacji. Moja przerobka to LT+ 1.91 , a dashboard 2.0.13146.0. Jakiego dasha musze wgrac zeby to poszlo? Czy na tej przerobce nie da rady? Moge wgrac najnowszego dasha 14699 czy musialbym wtedy przerabiac konsole po raz kolejny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Jeżeli wgrasz daha to i tak usunie ci przeróbkę .Najlepszy dash to 13599. Na płycie z grą też masz go.
     
  4. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jak wgram tego dasha 13599 z pendriva to tez usunie mi przeróbke? Zadziala na nim dance central 2 i kinect sports 2 ?
     
  5. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    zadziała i nie usunie ja mam LT 2.0 to się prawie niczym nie różni DC 2 i KS 2 będzie działało
     
  6. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pewny jestes ze sie niczym nie rozni i przy moim flashu nie usunie przerobki ?
     
  7. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Każda przeróbka wnosi jakieś zmiany. Dzień przed sylwestrem był klient który wgrał aktualizacje do kinecta i wszystko trzeba było mu flascha zrobić na nowo.
     
  8. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli i tak musze przerobic na nowszy ( LT+ 3.0) i tak. Jesli chce pograc w DC 2 i KS 2
     
  9. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Nie na 3.0 bo sobie pogorszysz. Na 2.o i dash 13599
     
  10. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A orientujesz sie o co chodzi z tym kluczem napedu? Mialem juz 2 razy przerabiana konsole ale nie przezemnie i niewiem co to jest. A i czy do przerabiania konsoli potrzebny jest jakis specjalny sprzet?
     
  11. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Klucz napędu musi zgadzać się z kluczem konsoli który zapisany jest w pamięci NAND. Jeżeli chcesz wgrać przeróbkę musisz go najpierw z napędu wyciągnąć a dopiero wgrać przeróbkę. Utrata klucza to większe koszta.
     
  12. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak kupowalem konsole to byla juz przerobiona. Pozniej oddalem ja jakiemus gosciowi ktory przerobil nowsza przerobka. Oznacza to ze on juz wyciagnal ten klucz? Jesli nie to jak to zrobic?
     
  13. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Zależy jaki masz napęd . W odpowiednim dziale na forum masz tutoriale.
     
  14. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Naped prawdopodobnie Liteon. Z sierpnia 2008 roku
     
  15. ciacin9

    ciacin9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wojnicz
    witam ja mam bardzo podobny problem mam lt 3.0 i dasha tz. tablice po wsadzeniu dc2 prosi mnie o aktualizacje teraz pytanie czy ta aktualizacja mi czegoś nie popsuje?? na konsoli znajomego tez wyskakuje aktualizacja tylko ze on ja zrobił i nie chce się ona dokończyć ma chyba lt 1.9 co z tym wszystkim zrobić??
     
  16. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Ty już masz 3.0 więc nic ci nie zrobi. Kolega musi teraz wgrać oryginalny soft do napedu wtedy dopiero dash i z powrotem przeróbka

    esc0re : musisz mieć proba żeby odczytać klucz lub samemu 3,3V z wtyczki wyciągnąć.
     
  17. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    do DC2 i KS2 nie trzeba wyższego dasha niż 13599 ... Z tego co słyszałem jak masz LT1.91 to ci nie usunie
     
  18. nowy_x

    nowy_x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Dlaczego przez LT 3.0 mozna sobie pogorszyć ?
     
  19. kuzi1987

    kuzi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy komuś się przyda tak oczywista informacja, ale na Samsungach LT 2.0 dash 13604 działa
    btw. wygooglaj problem, już znalazł rozwiązanie
     
Wczytywanie...

Poleć forum