1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance central 2 a dashboard.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez esc0re, Styczeń 1, 2012.

  1. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Pobralem sobie gre Dance central 2 na kinecta. Nagralem itp. Konsola podczas wlaczania gry domaga sie aktualizacji. Moja przerobka to LT+ 1.91 , a dashboard 2.0.13146.0. Jakiego dasha musze wgrac zeby to poszlo? Czy na tej przerobce nie da rady? Moge wgrac najnowszego dasha 14699 czy musialbym wtedy przerabiac konsole po raz kolejny ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. baton

    baton Moderator Członek Załogi Moderator Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2009
    Posty:
    348
    Polubienia:
    879
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SZ/OST
    z tego co pamiętam to musisz mieć tego dasha który był przy lt 2.0 nie pamiętam jego numeru.jak zrobisz aktualizacje z dance central 2 na lt1.91 to usunie Ci flasha
     
  4. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale to znaczy ze na tym flashu nie dam rady zagrac w dance central 2? I tak i tak musze sflashowac od nowa ?
     
  5. robi6969

    robi6969 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Baton nie wprowadzaj ludzi w błąd, nic mu nie usunie jeśli zrobi aktualizację z płyty dc2, poza tym poszukaj na necie dasha 13599 lub 13604 i poprzez pendrive możesz zaktualizować.
     
  6. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to jak to wkoncu jest? Jedni mowia ze mi usunie przerobki drudzy mowia ze nie usunie.

    Moge wgrac tego dasha 13599 na LT+ 1.91 czy nie moge ?
     
  7. robi6969

    robi6969 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2011
    Posty:
    117
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mozesz
     
  8. esc0re

    esc0re Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wgralem i dziala dzieki :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum