1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance Central 3 nie działa Pomocy:)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rafikosss, Grudzień 12, 2012.

  1. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem początkującym i nie znam się za dobrze mam rgh i Freestyle 3 grę przerobiłem do pliku default.xex. jak odpalam grę wywala komunikat pobierz grę od nowa.To moja pierwsza gra gdzie pojawia sie taki komunikat.w czym może być problem i od czego zacząć bo nie mam zielonego pojęcia jak odpalić ta grę Pozdrawiam I Proszę o Pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Na mój dziwny rozum to ściągnij grę jeszcze raz, tym razem z innego źródła.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Ciekawe skad jak ma rgh jaka masz wersje masz najnowsze wersje free dash itd?
     
  5. tonic21

    tonic21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się do tematu gdyż mam podobny problem z tą grą (tylko że mam oryginał) .Mam xsa z RGH i FSD3 i po włożeniu płyty wywala komunikat żeby wyczyścić płytę i uruchomić ponownie konsolę .Czy zmiana hmm dasha pomoże w odpaleniu gry ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Takie problemy jak dash za niski. Aktualizacja na obecne wersje powina pomoc.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  8. Rafikosss

    Rafikosss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam jak mam pobrać ta aktualizacje bo nie wiem ??? a co do free dash to nie wiem gdzie mam to sprawdzic jaka mam Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum