1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance Central 3 RGH i piosenki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez klechu, Listopad 14, 2012.

  1. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Witam ;)
    Jako, że RGH daje różne możliwości jak edycja grafiki gier itp to zaciekawiło mnie czy jest jakiś sposób na wgranie do DC3 piosenek z poprzednich części przez pena ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: Dance Central 3 RGH i piosenki

    możesz spróbować podmienic pliki ale bedziesz musiał wypakowac gre do xex i wtedy możesz brać sie do roboty :)

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    w przypadku DC3 jest możliwość wrzucenia wszystkich piosenek nawet DLC z 1 i 2 części gry, nie trzeba nawet wypakowywać DC3 do XEX'a !!

    należy pobrać import pack'i oraz ewentualnie dodatkowe piosenki z 1 i 2 części gry:


    tłumaczone w tłumaczu google:

    Pakiety te DLC są dla Dance Central 3 tylko!

    Do korzystania z tych pakietów należy usunąć wszystko z DC1 i DC2 z pamięci 360 (GAME / DLC / STANY GIER etc).
    Następnie trzeba przesłać te paczki do folderu DC3.
    Może trzeba usunąć DC3 biblioteka danych z MS Dash.

    Jeśli masz już wszystkie DLC itp nie trzeba tych.
    Chciałem po prostu mieć wszystkie utwory w folderze DC3 dla wygody.

    a tutaj linki do import pack'ów:

    Dance Central 2 Import Pack:

    LISTA UTWORÓW


    Dance Central 1 Import Pack:

    LISTA UTWORÓW

    linki zapożyczone z innego forum

    pomogłem? daj przydatne.
     
  5. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Czyli muszę usunąć DC2 z dysku + stany gier z DC1 i DC2 tylko jak to zrobić najszybciej?
    A te paczki to muszę wrzucić do katalogu typu 0000000 czy gdzieś indziej?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Najszybciej usuń z poziomu NXE - org dash'a Xbox'a, wejdź w DYSK TWARDY i tam usuń wszystko związane z DC1 i DC2
    a paczki IMPORT PACK wrzucasz do folderu 000000000000000000000 ,

    tak to ma wyglądać : 00000000000000000000000/373307D9/00000002/tutaj

    Napisz tutaj jakbyś potrzebował dodatkowe utwory które wyszły do DC1 i DC2 na XBL, to zapodam linki. HAVE FUN !!
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. klechu

    klechu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    @jabar30 chętnie przyjmę takie linki ;)
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  9. t-rex

    t-rex Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozna prosic o odnowienie linkow? albo wstawienie na ******* bo nie idzie pobrac z tych co dzialaja
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Kolego co ci nie działa? na Ryushare wszystkie linki działają, jak nie masz konta premium to musisz kilka sekund odczekać, wygeneruje Ci linki włala, przed momentem sprawdzałem
     
  11. merc

    merc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ja powrzucałem pliki
    DC3-DC1_DLC_PACK
    DC3-DC1_IMPORT_PACK
    DC3-DC2_DLC_PACK
    DC3-DC2_IMPORT_PACK
    zapodane wyżej na dysk do katalogu
    00000000000000000000000/373307D9/00000002/ za pomocą programu na kompie USBXTAFGUI_v44.exe
    na xbox'ie gdy wejdę w dysk twardy > Gry i Aplikacje > DC3 te 4 pozycje wyświetlają się jako ! Uszkodzony - Zawartość rynku usług
    Czy ktoś wie co z tym zrobić aby działało poprawnie
     
  12. merc

    merc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wiem czemu mi nie działa - nie mam RGH
     
  13. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ściągnałem do DC3 psy gangman style wklejiłem do folderu content i nie mogę znaleźć tej piosenki w grze, co źle zrobiłem, pierwszy raz to robię, trochę zielony jestem.Mam xboxa z rgh
     
  14. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trzeba to jakimś programem przerabiać, bo ja zrobiłem tak że dysk twardy podpiąłem pod kompa i poprostu folder z tą piosenką wrzuciłem do folderu content proszę o pomoc zależy mi bardzo.
     
  15. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wszystkie DLC powinny być w katalogu content\0000000000000000\Title-ID (dla DC3 "373307d9")\00000002\"plik dlc 40liczbwnazwie nie folder"). Muszą być odblokowane (nie przypisane do numeru konsoli)
    Wiele DLC potrzebuje dodatkowych "patchy" (TU title update) do ściągnięcia
    Wgraj ten TU do katalogu hdd:\cache i uruchom grę, powinno pójść.
    Jeśli nadal nie działa, to sprawdź czy DLC nie jest zablokowany (program XM360 na xboxie/360 content manager na PC)
     
  17. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a gdzie ma ten patch wkleić do jakiego folderu?
     
  18. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na dysku wewnętrznym do katalogu hdd:\cache\
     
  19. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak tam wejść bo wchodzę na xex menu i nie umiem znaleźć folderu cache
     
  20. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wciskasz X pokazuje Ci napędy wchodzisz na Hdd1, jeśli nie masz tam katalogu cache, tylko content itp to go stwórz, Y opcje i Create
     
  21. andrzejjp

    andrzejjp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a ten mój plik dlc ma 42 cyfry i liczby to ok jest?
     
Wczytywanie...

Poleć forum