1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance central i rgh problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tomalos, Styczeń 21, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. tomalos

    tomalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WIELKOPOLSKA
    Witam. Od pewnego czasu mam xbox360 slim z płytą corona i z rgh mam problem co do gry dance central (dotyczy 1 i 2). Po wybraniu utworu gra się cały czas ładuje ale nie mogę przejść do tańczenia. Z Dance Central 3 też tak miałem ale ogarnąłem po wielu próbach. Wiem że trzeba po podmieniać pliki ale w tym problem że to już wyższa szkoła jazdy bo dla DC 3 trzeba było podmienić jeden plik. Jakie pliki trzeba podmienić w DC 1 a jakie w DC 2 ? Gdzie mogę znaleźć patch do tego ? Jeżeli był już taki temat z rozwiązaniem to proszę do niego odnośnik ponieważ takowego nie znalazłem chociaż ryje już w necie 3 dzień pod rząd :( Z góry dziękuje za pomoc,czas i dobre chęci :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Dance central i rgh problem

    Jesli masz 3 to po.co ci 2 i 1. Wszystkie piosenki mozna wrzucic do 3. Nawiązując do pytania trzeba pobrac pliki do podmiany default.xex i jeszcze dwa jakies to były na xbox 360iso.com były

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. tomalos

    tomalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WIELKOPOLSKA
    ~akir to jak zrobić transfer aby były piosenki z DC 1 i 2 w DC 3. A i czy dlc z DC 1 i 2 będą działały na DC 3 ?
     
  5. Radoleohes

    Radoleohes Banned

    Dołączył:
    Październik 8, 2012
    Posty:
    44
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    K-ce
    Musisz Wrzucić DLC Import Pack 1 i 2 (i będziesz miał piosenki z 1 i 2). Tak w 3 będą działały DLC które miałeś w 1 i 2 nie trzeba zmieniać ich lokalizacji. Wszystkie DLC znajdziesz na xbox360iso.com
     
  6. tomalos

    tomalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WIELKOPOLSKA
    dzięki Radoleohes za pomoc :D będę teraz kombinował jak to działa :p
     
  7. tomalos

    tomalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WIELKOPOLSKA
    Zrobiłem to ale jest jeden problem. Pokazuje mi tylko piosenki z DC1 a z DC2 już nie : (
     
  8. tomalos

    tomalos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    WIELKOPOLSKA
    Okej. Już wszystko działa temat do zamknięcia
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3708
    Polubienia:
    1118
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. miwa

    miwa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    a ten pack patch_xbox.hdr trzeba zmienic nazwe w gen czy wystraczy tylko dograc do katalogu?

    bo wgralem i nie przerabialem na goda i wyskakuje mi napis ze mam wyczyscic scierczka plytke :D ;)

    czy musze jednak zpatchowac zrobic iso i do god ?
    ===========edit
    juz wiem path byl do DC2 a ja wgrywalem go do DC3

    pozatym nadal po spaczowaniu DC3 wyskakuje mi blad tym razem ze plik jest nizgody z wersja :/
    moja wersja DC3 to proton
     
  11. Przemek Klejno

    Przemek Klejno Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 23, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk, Poland, Poland
    ej może mi ktoś powiedzieć co podmienić dance central 3 ? bo mam i mam taki sam problem jak u kolegi w 1 i 2.
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Default.xex

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum