1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dance Central - Import piosenek

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Luki_g8, Lipiec 5, 2013.

  1. Luki_g8

    Luki_g8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.


    Mam zamiar kupić sobie wszystkie części "Dance Central". Jednak nie naraz.
    Zacznę od DC2 bo można tanio kupić wersję cyfrową.
    Teraz tak... Będę chciał w przyszłości przenieść piosenki z DC1 do DC2 a jak nabędę DC3 to wszystkie z poprzednich części.
    Jest to w ogóle możliwe ???
    To znaczy tak, wiem że do DC2 z jedynki spokojnie zaimportuję, ale chodzi mi o sytuację gdy nabędę już trzecią część.
    Czy importując piosenki z DC2 do DC3 zaimportują się też te z jedynki które tam będą ???
    Czy może będzie trzeba zaimportować oddzielnie, a jeżeli tak to czy kopia DC1 musi być nowa czy może być ta sama.

    Trochę to skomplikowane ale myślę że idzie zrozumieć o co mi chodzi :)
    w skrócie to tak:
    chciałbym mieć DC2+DC1 a później DC3+DC2+DC1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    import kosztuje chyba 400msp, a dlc z poprzednich części działa na nowszych (DC<DC2<DC3)
    ale aby importować o ile się nie mylę potrzebowałeś części poprzednij a dokładniej kodu z książeczki :/
     
  4. Luki_g8

    Luki_g8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co napisałeś to ja wiem... Nie zrozumiałeś o co pytam...

    Czy po dodaniu piosenek z DC1 do DC2 będę mógł wykorzystać kod z książeczki DC1 dodając piosenki do DC3.
    Czy może jak już będę miał w DC2 piosenki z DC1, to przenosząc piosenki z DC2 do DC3 zaimportują się też te z DC1 (bo są w DC2)
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wszystko będzie ok jak byś nie zrobił
     
  6. impact18

    impact18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wykopię trochę wątek.
    Kupiłem specjalnie oryginalną wersję Dance central 1, żeby zaimportować piosenki do DC 3 ale kod okazuję się za długi : /.
    Nie wchodzi w DC 3 i w DC2 działa tylko w menu xboxa ale nie wiem czy jak go użyję to piosenki się zaimportują..
     
  7. Luki_g8

    Luki_g8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja już nie pamiętam jak to dokładnie wyglądało, w końcu to był 2013.

    Ale powiem tak, jeżeli na dysk pobierze się plik "Dance Central Export Pack" To piosenki z DC1 będą widoczne i w DC2 i w DC3.

    Export pack kupujesz przez menu w grze.
    Jeżeli kod ma 16 znaków to to jest właśnie ten kod, ja chyba też miałem z tym problemy... spróbuj wpisać kod bez myślników.

    Ale jeżeli masz już wszystkie DC to lepiej przenieś wszystko od razu do trójki.
    Jeżeli posiadasz pobraną wersję cyfrową gry to wtedy KEY nie jest wymagany.
     
  8. impact18

    impact18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To chyba jakaś ******* dystrybucja gier na polske była. Mój kod ma 25 znaków i aktywuje "pop key dance central 2" czy coś takiego.
    Kod od dc1 powinien mieć 16 znaków. Ogólnie to zostałem wydymany chyba przez polskiego dystrybutora. Bo kod jest inny a inaczej piosenek dodać nie mogę.
    Jakby się dało te piosenki kupić bez kodu to bym je kupił ale harmonix to jakieś debile i niestety tego zrobić nie mogę a wydałem juz 38 zł za nówke sztuke gry.
     
  9. Luki_g8

    Luki_g8 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale z tego co widzę na necie tak na szybko to popkey też powinno zadziałać, to będzie zajmować parę kb (około 100kb).
    A później dopiero w DC3 jak włączysz import piosenek z DC1 to wykryje tego popkey`a i zacznie ściągać pareset MB export pack.
    Powinno zadziałać.
     
  10. impact18

    impact18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2012
    Posty:
    43
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ale ten popkey z mojej instrukcji od DC1 jest od DC2 : /. I tylko aktywować go mogłem w menu xboxa a nie gry. I nic to nie zmienia bo dalej woła kod 16 cyfrowy, którego nie mam.
     
    Ostatnia edycja: Listopad 24, 2016
Wczytywanie...

Poleć forum