1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dane osobowe do Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wujekrat, Kwiecień 13, 2010.

  1. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Zawsze słyszę, że Xbox Live przy rejestracji wymaga podawania szczegółowych danych osobowych, ale niedawno mój znajomy zarejestrował się i twierdzi, że wystarczy podać tylko kraj i miasto (nieprawdziwe niestety:( ) Więc jak z tym jest?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a kto ci kaze podawac prawdziwe? chcesz zagrc na xbl to podanie polskiego adresu = utrata tej przyjemnosci - musi byc na kraj, w ktorym xbl jest aktywne
     
  4. Hornet

    Hornet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie ma polskiego xbox live więc musisz podać dane fikcyjne. chyba ze mieszkasz za granicą wtedy mozesz podać swoje lub fikcyjne wybór nalezy do ciebie pozdrawiam.
     
  5. SirArczi

    SirArczi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pomocne może być to > CLICK!
     
  6. akro16

    akro16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2007
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Znaczy tak dane osobowe sa dopiero potrzebne jak chcesz wklepać golda do konsoli. Na nowej konsoli masz 3 darmowe konta z 1 miesiącem live, jak ten jeden miesiąc się skończy musisz dokupic golda i wtedy musisz wpisać dane osobowe. Wszystko wymyślasz, kod pocztowy itd z danego regionu znajdziesz w google.
     
  7. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ale nie rozumiem po co Ci podawac dane prawdziwe? wystarczy wpisac np jan kowalski i adres jakiejs polskiej ambasady w pl lub uk i po problemie? tylko sobie na wszelki wypadek gdzies zapisz dane jakie wpisales przy rejerstracji bo kiedys moze Ci sie to przydac
     
  8. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    dokladnie ja wpisalem pan xxx :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum