1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dane xbl..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Exhard, Lipiec 14, 2010.

  1. Exhard

    Exhard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. Jakie dane podać podczas logowania do xbl? prawdziwe czy zmyślone?(i jakie wy podaliście) bo fakt jest taki ze logować się trzeba na UK czy inne kraje w których jest wprowadzony xbl i w ogóle można zmienić imię i nazwisko czy jakieś inne dane już po rejestracji?
    2. i jeszcze jedno mam taki problem ponieważ jestem w sieci i wyskakuje mi jakiś tam błąd z NAT czy jakoś tak ogólnie chodzi o to z tego co przeczytałem ze mam coś nie do końca udostępnione łącze i moje pytanie jak bym odblokował w pełni to może ono zawieszać neta innym ludziom w sieci czy granie na konsoli zużywa tyle neta co granie na komputerze czy ściąganie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. banyprg

    banyprg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3City
    1. usa - reszta nie potrzebna
    2- ustawienia routera. poradnik jest w necie... jak twoje granie może komuś coś zawieszać hmm ?
     
  4. Exhard

    Exhard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi mi o to, że mogę jakoś przeciążyć łącze bo nie wiem ile potrzeba xbox'owi żeby można było normalnie bez lagów grać

    aha czyli nie muszę podawać imienia i nazwiska?
     
  5. cieszymir

    cieszymir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koszalin
    Nie...
    Ja podalem ale zmyslone^^
     
  6. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dane do xbl wpisujesz zmyślone.
    Jeśli potrzebujesz adres w USA albo UK to wejdź na stronę Ambasady Polski i tam znajdziesz prawidłowy adres, łącznie z kodem nr tel.
    Jeśli chodzi o NAT to pierwsze pytanie czy Twój dostawca internetu daje Ci PUBLICZNY adres IP. Jeśli nie to nic nie poradzisz, jeśli tak to musisz na routerze przekierować porty.
    Granie na xboxie jest komfortowe na łączu 1Mbit/s pod warunkiem ze ma się niski ping (tak naprawdę to ping decyduje o lagach a nie przepustowość łącza)
     
  7. Exhard

    Exhard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O dzięki Ci nareszcie ktoś konkretnie odpowiedział.
    Nie wiem jak to się stało ale nie musiałem podawać adresu zamieszkania i kodu pocztowego może coś źle zrobiłem choć powinno być dobrze bo wszystko działa przynajmniej narazie.
    Jeśli chodzi o NAT to trudno najwyżej trochę pocierpię:p
    O internet w takim razie się nie boję.
    Dzięki jeszcze raz :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum